Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Blad przy restarcie.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 03.08.2010 13:43

Siema. Jak wiecie mialem problem najpierw z wgraniem moda. Ale uporalem sie z tym i sobie sam wgralem. Niestety musialem zrobic reinnstal serwera ,bo zapomnialem wgrac 47/48. No i wgralem wszystko ladnie i przy restarcie wyskakuje mi taki blad Nie znaleziono opisu błędu

Błąd: Server restart in 1 seconds

Błąd nastąpił bezpośrednio po zmianie mapy na: de_dust2 możliwe, że ta mapa jest wadliwa

Dodam ,ze wczesniej jak wgralem moda serwer dzialal.
  • +
  • -
  • 0

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 03.08.2010 14:32

pokaż logi i plugins.ini

#3 V3ko

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 03.08.2010 16:36

Dobra sprobowalem zamiast war3ft wgrac Codmoda i zadzialalo ;/. Wczesniej war3ft dzialal ,ale dobra nie wazne . Temat do zamkniecia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych