Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crash serwa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 01.10.2008 20:05

No generalnie miałem AMXX'a. Zdecydowałem się go zainstalować na nowo. Usunąłem cały plik Addons, postępowałem według Instrukcji. No i dobra, włączam serwa, działa. Wchodze na CS'a, łączę się z serwem, a tu nagle przy "precaching resources' wywala błąd AMXX'a (to z tym nie wysyłaj). Serwer jest czysty, nic nie wgrywałem. Liblist.gam jest ustawiony prawidłowo. :help:

A logi nic nie pomogą, bo są puste :mur:
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 01.10.2008 20:40

jaki blad wywala ???
  • +
  • -
  • 0

#3 Novy93

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 02.10.2008 06:38

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#4 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 02.10.2008 06:55

Novy93, Też to miałem i nie wiem czemu tak się działo...
Wziąłem zainstalowałem HLDS oddzielnie (nie ten ze steam tylko oddzielna instalacja) i na nim działa bez problemu.
  • +
  • -
  • 0

#5 Novy93

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 02.10.2008 07:02

Możesz powiedzieć, skąd mam wziąć HLDSa oddzielnie? Wiem, że Google nie gryzą, ale mógłbyś powiedzieć :]
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.10.2008 07:53

choyrack dopiero co napisał: http://amxx.pl/viewtopic.php?t=3868
Tylko kończysz na "Teraz mamy w pełni działający serwer CSa (Steam) " i masz HLDS'a ;)

//Napisałem pod natchnieniem tego tematu :-) , posłałem mu linka na PW - choyrack
  • +
  • -
  • 0

#7 Novy93

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 02.10.2008 15:12

Super, śmiga :]
Czyli teraz moge normalnie wgrać AMXX'a i co tam tylko chce? :D

Nie doczekam się no... To ja już tam pakuje AMXX'a itp a niech ktoś i tak napisze :] i ewentualne zatrzeżenia :]

P.S
przerobiłem już na NS :-)


Dobra, już wszystko mam, działają nawet pluginy co mi wczesniej nie działały :D:D Do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych