Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

amxbans działa ale nie mogę się zalogować na www


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_brutalny tampon_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 02.08.2010 10:57

Zainstalowałem amxbans GM-AMXBans 6.0.2 + 1.2 Web i wszystko działa pięknie. Banuje S i NS, na www wyświetlają mi się serwery i bany. Jest tylko 1 problem- nie mogę zalogowac się na www
Dołączona grafika
Nie wiem co jest grane bo login i hasło podaje dobre - takie jak wymyśliłem w kroku 5 poradnika.

Proszę o pomoc

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 02.08.2010 11:11

wyczysc ciasteczka i historie przegladania
  • +
  • -
  • 0

#3 Gość_brutalny tampon_*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 02.08.2010 11:14

wyczyściłem ale dalej to samo

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 02.08.2010 11:16

to usuń plik db.config.inc.php i zainstaluj na nowo

zostanie Ci wszystko tylko zmienisz konto
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość_brutalny tampon_*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 02.08.2010 11:17

Usunałem wszystko z www. wyłączyłem pluginy i zainstaluje jeszcze raz.

#6 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 02.08.2010 11:19

.. i po co gdy wystarczy 1 pliczek ... A jak nie zadziała będziesz i tak musiał usunąć wpis w bazie bo tam się zapisują admini
  • +
  • -
  • 0

#7 Gość_brutalny tampon_*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 02.08.2010 11:31

A tu jest wszystko ok?
Dołączona grafika

Zainstalowałem jeszcze raz i dalej to samo... Wszystko działa tylko nie mogę się zalogować. ehh...

zrobiłem tak jak mówiełeś, wyczyściłem baze danych i dopiero zainstalowałem. dzięki mistrzu :P leci + dla Ciebie

Użytkownik brutalny tampon edytował ten post 02.08.2010 11:58


#8 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 02.08.2010 11:58

Musisz wejsc w phpmyadmin --> baza banów ---> tabela amx_webadmins --> usun wpis admina

Następnie usuń plik db.config.inc.php w katalogu banów od strony www i zaisntaluj na nowo
Będzie działać na 100%


@ Edit nei rozumiem po co całą bazę gdy wystarczy jeden wpis :D
  • +
  • -
  • 0

#9 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7170
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 02.08.2010 12:02

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Problem rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych