Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ex_interp


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 JokeR123321

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.07.2010 19:04

Witam mam takie pytanko... Czy ten plugin (.sma poniżej) można przerobić by był na 2 protokoły?? Widziałem wiele pluginów i tam było pisane że są only STEAM lecz gram na wielu serwerach Steam/NonSteam gdzie takowy plugin jest. Jeżeli ktoś potrafi to by mógł przerobić?

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <hamsandwich>

#define PLUGIN "Interp"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Mochi"

public plugin_init()
{
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "player_spawn", 1)
}

public client_connect(id)
query_client_cvar(id, "ex_interp", "saveInterp");

public saveInterp(id, const cvar[], const value[])
{
new Float:interp = str_to_float(value)
if(interp != 0.01)
{
new name[32]
get_user_name(id,name,31)
client_print(0,print_chat,"[Interp] Gracz %s ma zly interp (%f)",name,interp)
}
}
public player_spawn(id)
set_task(5.0, "player_spawn2", id, _, _, "b")

public player_spawn2(id)
{
if (is_user_connected(id) && (!(is_user_bot(id))))
query_client_cvar(id, "ex_interp", "saveInterp");
}



Za wszystko dziękuję ;)

Pozdrawiam.
  • +
  • -
  • 0

#2 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 30.07.2010 21:19

query_client_cvar();

nie dziala na ns :D

pozatym po co ci mochiego plugin jak masz seby ktory dziala tu i tu :?:
  • +
  • -
  • 0
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#3 JokeR123321

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2010 10:47

Ten znalazłem w internecie innego nie mogłem znaleźć co by pokazywał by ktoś miał błędny interp (ponieważ nie chce takiego co ustawia interp na 0.01 bo to da się ominąć...)

Mógłbyś podać link do tego pluginu??
  • +
  • -
  • 0

#4 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 31.07.2010 12:59

G[o]Q seby nie działa prawidłowo z najnowszym dproto ; p
JokeR -> Szukaj -> Strażnik interpu ns i steam
  • +
  • -
  • 0

#5 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 31.07.2010 13:01

ja Ci mogę dać plugin który wymusza ex_inter 0.01 i rate 25000 ;) na 2 protki

Chcesz mogę dać

Użytkownik Pawlak edytował ten post 31.07.2010 13:02

  • +
  • -
  • 0

#6 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 31.07.2010 13:03

Wymusza - ustawia ciągle:

Ten znalazłem w internecie innego nie mogłem znaleźć co by pokazywał by ktoś miał błędny interp (ponieważ nie chce takiego co ustawia interp na 0.01 bo to da się ominąć...)


Chyba źle go zrozumiałeś pawlak ; [
Pewnie taki co co X sekund ustawia graczom -,-
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych