Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CoD klasy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 seba95

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.07.2010 16:10

Witam. Mam problem. Do swojego CoD chciałem dodac nowe klasy, robię tak jak jest w poradniku, ale gdy wchodzę na serwa są tylko klasy podstawowe. Chciałem jeszcze dodać ninje jako premium ale nie wiem jak. Pomoże ktoś?? W załączniku sma.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Pochwalony

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:13
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.07.2010 20:35

Wszystko jest dobrze, a ninji nie widzę tam. No i jako prenium masz Rambo i Kamikadze, a żeby widzieć klasy na serwerze musisz skompilować plugin i podmienić pliki .amxx.
  • +
  • -
  • 0

#3 seba95

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2010 09:17

A jak to zrobic??
  • +
  • -
  • 0

#4 Andrzejos667

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:139
  • Lokalizacja:Urzedow
Offline

Napisano 31.07.2010 10:37

Blad w Kompilacji
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(159) : error 001: expected token: "}", but found "-string-"
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(160) : error 010: invalid function or declaration
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(184) : error 029: invalid expression, assumed zero
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(184) : error 008: must be a constant expression; assumed zero
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(444) : error 017: undefined symbol "ilosc"
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(444) : warning 215: expression has no effect
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(444) : error 001: expected token: ";", but found "]"
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(444) : error 029: invalid expression, assumed zero
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpl0htoV.sma(444) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
8 Errors.

Popraw to a ci skompiluje

#5 seba95

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2010 10:59

A zobacz teraz

31 lipiec 2010 - 11:37:
dzięki juz sobie poradzilem mozna zamknac

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych