Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd przy Kompilowaniu Mapy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.07.2010 11:34

ściągłem juz najnowsze wszystkie dodatki do VHE i nic nawet głupiego pudełka nie mogę skompilować
mam taki jeden głupi eror

Spoiler

albo jak wezmę pudełko to z wadami zaś wywala errory o_O
Spoiler

Użytkownik HARDBOT edytował ten post 29.07.2010 11:47


#2 Ryuu

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:233
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.07.2010 12:28

Co do wadów to wybieraj bezpośrednio z folderu cs'a cyhba, że są niestandardowe. Co do pierwszego to ctrl+shift+G i w drugie okienko wpisz numer brush'a i kliknij szukaj. Zapamiętaj jak wyglądało, usuń, stwórz nowe i przesuń chociażby o 1kratke.
  • +
  • -
  • 1

#3 hardbot

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.07.2010 17:37

dobra teraz już good ale nie z kompilowało mapy
taki oto error:

Spoiler


#4 Ryuu

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:233
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.07.2010 21:20

Dziwny dysk ;> .ale mniejsza. Skopiuj sobie plik rmf na pulpit i sproboj otworzyc go w VHE a potem skompilować bo moze podczas edycji przenosiles ten plik glowny, dlatego nie moglo znalezc przy kompilacji (sry za błędy ort. ale pisze na szybko). I dałbyś cały log ;]

Użytkownik Ryuu edytował ten post 29.07.2010 21:29

  • +
  • -
  • 0

#5 hardbot

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.07.2010 23:12

hehe Spoxik mi tam ortografia jak ktoś pomaga nie przeszkadza a dysków mam w *UJi :D
Testuje zobacze co z tego wyniknie :P
===========================================================================

no i nadal kupa nie działa. czy mógłbyś spakować swój VHE :D i uploadnąć na jakiś host :P

Użytkownik HARDBOT edytował ten post 30.07.2010 00:05


#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 30.07.2010 00:24

CS, VHE, KOMPILATORY daj na jedną partycje i powinno być ok
I zaznacz "Nie uruchamiaj gry"
Mapę włączaj przez New Game
  • +
  • -
  • 0

#7 hardbot

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.07.2010 09:46

CS, VHE, KOMPILATORY daj na jedną partycje i powinno być ok
I zaznacz "Nie uruchamiaj gry"
Mapę włączaj przez New Game


No tak robię w sensie nie odpalaj gry / Testuje twą odpowiedź :]
==================================================
No i kupa nie działa, Czy mógł by ktoś spakować dla mnie swój VHE z Kompilatorami ?? :blaga: :blaga:

Użytkownik HARDBOT edytował ten post 30.07.2010 09:59


#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 30.07.2010 10:03

Pokaż screeny z konfiguracji
  • +
  • -
  • 0

#9 hardbot

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.07.2010 10:14

http://img839.images...67/52034919.png
http://img832.images...84/38955169.png
http://img824.images...22/58510302.png

Dodam że sciągałem all z twojego poradnika i ta nakładka z na wersje 3.4
ta 3.5PL

up up Co to w ogóle jest że nie może znaleźć określonej ścieżki może mi ktoś dać ustawienia folderów pod Steam?

Użytkownik HARDBOT edytował ten post 30.07.2010 10:48


#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 30.07.2010 11:07

Dałeś nie te co trzeba
Najważniejsze to są te 3 ostatnie karty :)
  • +
  • -
  • 1

#11 hardbot

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.07.2010 11:17

Dobra uporałem się all do jednego folderu wrzuciłem sciągłem packa i coś działa zrobiłem pudełko dałem tam ludka i śmiga

Temat do zamknięcia.

Użytkownik HARDBOT edytował ten post 30.07.2010 13:50





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych