Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z adminem++ za pomoc


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 laku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:144
  • Lokalizacja:Janów Lubelski
Offline

Napisano 29.07.2010 07:44

Witam ,

Wczoraj wszystko działało jak należy dziś wbijam na serwer naciskam p - amxmodmenu i co jest ku.. nie mogę użyć tej komendy pisze mi w konsoli . Loguje się do panelu admina , dziwne admina mam , flagi odpowiednie też , więc nie rozumiem o co chodzi . A może jakiś plugin to blokuje , co wy o tym sądzicie ?
  • +
  • -
  • 0

#2 hmm

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:75
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 29.07.2010 08:14

Może ktoś Ci zabrał flagę z dostępem do amxmodmenu ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 29.07.2010 09:48

może na inny nick wszedłeś? :P
Ustaw sobie admina na IP/SID jak możesz.

A może jakiś plugin to blokuje , co wy o tym sądzicie ?
raczej nie ;P Pokaż users.ini hasła ukryj ;P
  • +
  • -
  • 0

#4 laku

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:144
  • Lokalizacja:Janów Lubelski
Offline

Napisano 29.07.2010 10:19

hmm

po 1 czytanie ze zrozumieniem się kłania ; p

po 2 nikt mi nic nie zabrał jak mam dostęp do panelu serwera


Pawlak , admin ustawiony na sida

"STEAM_0:1:19945133" "" "bcdefijmnopqrstu" "ce"


sprawa wyjaśniona

do zamknięcia

Użytkownik Ziomalkovski edytował ten post 29.07.2010 10:32

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych