Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer niechce sie wlaczyc


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szakal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 30.09.2008 16:15

Siemka,
wrzucilem amxa na serwer pukawka, i gdy wrzucilem juz all amx to serwer sie wlaczyc niechce:/ czemu?? co zrobic!? :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 maxii2

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Z Domu ;)
Offline

Napisano 30.09.2008 16:17

ooo kolego masz ten sam problem co ja!!!!!!! :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
  • +
  • -
  • 0

#3 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.09.2008 16:21

Szakal, Zainstalowałeś AMXX pod linuxa :?: Jeśli tak to musiałeś jakiś plików nie wgrać... wrzuć jeszcze raz (CZYSTEGO) AMX Mod X i najnowszego Metamod
  • +
  • -
  • 0

#4 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 30.09.2008 16:25

Sciagnolem tego amx i chce go zostawic bo jest wypas [widziałem] niewiem czy pod linuxa xD nieznam sie natym:((
  • +
  • -
  • 0

#5 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.09.2008 16:38

Szakal, To weź wyłącz wszystkie pluginy w nim (dodatkowe) i zobacz czy wtedy się włączy bo może jakiegoś modelu brakuje albo czegoś.

PS. Może w logach coś jest :?:

//EDIT
Takie linki to bezpieczniej na PW dawać :-)
  • +
  • -
  • 0

#6 wangog

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • GG:
Offline

Napisano 30.09.2008 16:42

zle wgrales jakis model albo cos innego! ja tak mialem na serwie z GamePada
  • +
  • -
  • 0

#7 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 30.09.2008 17:41

usunolem wszystkie pluginy i nadal serwer off :(( :help:
  • +
  • -
  • 0

#8 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.09.2008 17:53

Szakal, On się sam nie włączy... :-P
A jak wyłączysz amxmoda to się włącza normalnie :?:
  • +
  • -
  • 0

#9 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 30.09.2008 18:35

no tak, tylko teraz jak wgralem amx to serwer sie wlaczyc niecchce:/ :help:
  • +
  • -
  • 0

#10 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.09.2008 18:37

Szakal, Daj logi z CSa i z AMX Moda
cstrike/logs (moze cos z error)
cstrike/addons/amxmodx/logs/
  • +
  • -
  • 0

#11 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 30.09.2008 18:40

cstrike/logs (moze cos z error)
cstrike/addons/amxmodx/logs/


Niema xD?
  • +
  • -
  • 0

#12 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.09.2008 18:57

Szakal, na pukawka.pl masz chyba konsole też w panelu pokaż co tam masz + pokaż serwer.cfg ( jak Ci się logi nie zapisują ).

#13 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 30.09.2008 19:34

Dobra sie wkur**** i usunolem, teraz instaluje juz z 1000 amx bo zawsze amx sie psuja:/ nigdy nie moge sciagnac dobrego:/
  • +
  • -
  • 0

#14 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.09.2008 19:36

Dobra sie wkur**** i usunolem, teraz instaluje juz z 1000 amx bo zawsze amx sie psuja:/ nigdy nie moge sciagnac dobrego:/

Po pierwsze zachowaj trochę kultury to nie chlew. Po drugie, to tylko i wyłącznie twoja wina O:)

#15 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 30.09.2008 19:49

W panelu masz takie cos jak resinatall servera. Zrob to i bedzie najlepiej! od razu zainstaluje ci sie amxx

Pozdro
  • +
  • -
  • 0

#16 Szakal

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 30.09.2008 20:02

Sorry za "wylgaryzm" ale to szlak trafia na te amxy:/ Robbilem reinstal serwera juz z 5 razy i caly czas to samo:/
  • +
  • -
  • 0

#17 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.09.2008 20:09

Robbilem reinstal serwera juz z 5 razy i caly czas to samo:/

Znaczy, że coś źle robisz. Nie powiem Ci co ...




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych