Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z XREDIRECT


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 .minD

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:451
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 27.07.2010 20:26

A więc mam ustawione automatyczne przekierowywanie gdy serwer jest 19/20, ustawiłem w amxx.cfg cvar redirect_adminslots na 1 i przekierowywuje na drugi serwer adminów nawet z flagą a i b a ja chcę żeby normalnie wchodzili :(


amx_reservation jest na 0
amx_hideslots też na 0
sv_visiblemaxplayers na 20 (mozliwe ze przekrecilem nazwe cvara)
  • +
  • -
  • 0

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 27.07.2010 20:54

Wywal to wg sv_visiblemaxplayers
Pokaż wszystkie cvary i serverlist.ini
  • +
  • -
  • 0

#3 .minD

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:451
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 27.07.2010 21:19

redirect_active 1
redirect_auto 2
redirect_manual 3
redirect_follow 1
redirect_adminslots 1
redirect_show 0


[xxxDeathRun]
address=xxx
port=27034
cmdbackup=5
noauto=1
nomanual=1
nodisplay=0

[e-inxxxDuty]]
address=xxx
port=27059
cmdbackup=5
noauto=1
nomanual=0
nodisplay=0


[e-inxxx]
address=xxx
port=27020
cmdbackup=5
noauto=1
nomanual=0
nodisplay=0

[e-intermxxx]
address=xxx
port=27059
cmdbackup=5
noauto=1
nomanual=0
nodisplay=0


[xxx KZ/Bhop]
address=xxx
port=27051
cmdbackup=5
noauto=0
nomanual=0
nodisplay=0


przekierowanie jest na KZ/Bhop


akurat visiblemaxplayers nic nie zmienia
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość_brutalny tampon_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 28.07.2010 09:41

Nie wiem czy to ma w tym przypadku znaczenie, ale mało masz tych cvarów coś np. nie widzę u Ciebie redirect_check_method.

U mnie wszystko działa i gdy wchodzi admin to przenosi na kolejny serwer gracza, który najkrócej grał.

to moje cvary:

redirect_active "1"
redirect_auto "2"
redirect_manual "1"
redirect_follow "0"
redirect_external_address
redirect_check_method "2"
redirect_announce "60"
redirect_announce_mode "2"
redirect_announce_alivepos_x
redirect_announce_alivepos_y
redirect_announce_deadpos_x
redirect_announce_deadpos_y
redirect_show "1"
redirect_adminslots "1"
redirect_maxadmins "0"
redirect_retry "0"
redirect_hidedown "0"
redirect_localslots "0"


#5 .minD

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:451
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 30.07.2010 21:48

a moze admin musi miec jakas flage?


brutalny tampon: jakie masz ustawienia amx_reservation i amx_hideslots?

31 lipiec 2010 - 13:56:
brutalny tampon: nawet z twoimi cvarami nie działa :/ pisze, że nie ma serwera na ktory mogloby mnie przekierowac


HELP
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość_brutalny tampon_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 02.08.2010 23:07

Mam amx_reservation 0 i amx_hideslots 0.

#7 .minD

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:451
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 05.08.2010 10:16

to nie pomaga :/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych