Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Prosba o Flash AMXX.PL


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 29.09.2008 20:45

Witam bardzo proszę o zrobienie Ladnego flasha o tym forum :)

Chcialbym wrzucic w header na stronie klanowej wymiary bedą 468x60 lecz nie ma to znaczenia bo mozna ustawic je w kodzie html tylko tak mówie :D

Moze ja tez wstawie Flash bo poprosilem kolege o zrobienie.
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 29.09.2008 21:52

A dlaczego akurat FLASH ? Nie może być zwykły banner ?
  • +
  • -
  • 0

#3 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 30.09.2008 01:32

banner to ja mam. Uwielbiam Flashe ;)
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.09.2008 19:27

Mafia, jak załatwisz takiego flasha to proszę o kontakt na GG ^^

#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 30.09.2008 22:51

W sumie to ja moge zrobić, bo troche tam się bawiłem we Flashu. Jakiś mały bannerek bym mógł zrobić ^^
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 01.10.2008 00:22

Abes_Ziomal, chętnie ocenie ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.10.2008 15:15

Dobrzę tak więc oceniaj ;> ;>

www.abes-mapper.xorg.pl/reklamy-amxx.html

Jak co to mogę coś zmienić/dodać/usunąć :P Tak więc pisz :)
  • +
  • -
  • 0

#8 PeZeT

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:80
Offline

Napisano 03.10.2008 15:23

Abes_Ziomal bardzo ładnie , bardzo mi się podoba ;)
  • +
  • -
  • 0

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.10.2008 16:45

no niezle ^^ :)

Lecz zmien czcionke koniecznie z times new romana na none

co tam w tle napisane bo niewidze.

Czym to robiles? Adobe Flash?

PeZeT, fajny podpis :)
  • +
  • -
  • 0

#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.10.2008 16:50

Lecz zmien czcionke koniecznie z times new romana na none


Tam gdzie banner ? Co w tle kod SMA się przesuwa ?

Czym to robiles? Adobe Flash?


Macromedia Flash 8 ;)
  • +
  • -
  • 0

#11 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.10.2008 16:55

Abes_Ziomal, wyślij mi to przez GG.

#12 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.10.2008 17:11

Tam gdzie banner ? Co w tle kod SMA się przesuwa ?


a niewiesz co pisales czcionką times new romana? chodzi mi o Slogan
  • +
  • -
  • 0

#13 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.10.2008 17:22

No to napisz dokładnie co zmienić ;>
  • +
  • -
  • 0

#14 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.10.2008 17:30

nieoficjalny polski support amx mod x


:D zaraz wrzuce www.gfs-clan.pl
  • +
  • -
  • 0

#15 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.10.2008 17:40

To jaką czcionkę mam dać ? :P
  • +
  • -
  • 0

#16 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 03.10.2008 17:57

Pisał przecież:

Lecz zmien czcionke koniecznie z times new romana na none


  • +
  • -
  • 0

#17 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.10.2008 18:12

Nie mam takiej czcionki jak NONE xP

Dobra, w załaczniku jest już wersja bez błędów. Poprawiłem:
1. Dałem inną czcionkę
2. Było napisane "Nieoficialny" a powinno być przez J, zmieniłem
3. Zrobiłem że te napisy w tle pojawiają się na bannerze a nie jak wcześniej po zmianie wielkości jeszcze w bok.

Mafia, pobieraj ;)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#18 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.10.2008 18:34

verdana, arial

etc
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych