Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer sie zawiesza


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 C0ok3r

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Gabrielów
Offline

Napisano 23.07.2010 14:23

Witam

Wgrałem na serwer DiabloMod'a.
Wgrałem:

-Diablo 200.amxx
-Modele
-Diablo Mod pliki.rar

Po tym wszystkim na serwer da się wbić, na razie cvarow nie podaje, bo serwer i tak nie dziala :(

Sprawa wygląda tak: zainstalowałem wszystko wg. poradnika.
Zresetowalem serwer, wszedłem na niego i nie mozna sie ruszyc, gdyz serwer juz nie dziala :(

Proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 23.07.2010 16:40

Daj logi z konsoli.
  • +
  • -
  • 0

#3 C0ok3r

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Gabrielów
Offline

Napisano 23.07.2010 17:00

Dobra, to logi z konsoli:

couldn't exec muza.cfg
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address
Connecting to
Connection accepted by
* Przywileje ustawione

BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
C0o

PS: IP skasowalem :)
Ale teraz juz mi sie nie zacina, moze mi ktos powiedziec czemu teraz nie mam klasy? (mam baze na niceshoot)

A takie cvary:
diablo_sql_host "195.2.255.175"
diablo_sql_user "pabjaniak_diablo"
diablo_sql_pass "*********"
diablo_sql_database "pabjaniak_diablo"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"
diablo_sql_save "0"

Użytkownik C0ok3r edytował ten post 23.07.2010 17:03

  • +
  • -
  • 0

#4 Apple()

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:398
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Długość geo. 22.632246 szerokość 51.221584
Offline

Napisano 23.07.2010 17:40

Logi serwera ^^
  • +
  • -
  • 0

#5 STRAZAK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:216
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gabrielów
Offline

Napisano 24.07.2010 09:07

Mi się wydaje że to nie jest nic z bazą ani ze złym wgranie po prostu hosting sobie nie radzi. ownserwer.pl jak się nie mylę.
Mam tak samo jak C0k3r, ale wszystko mi działa. (nie kiedy mapy się zawieszają xD)
Jestem przekonany że to wina hostingu.

#6 NiceShoot.pl

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:27
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 24.07.2010 16:22

Radzę dodatkowo sprawdzić połączenie do bazy przy wpisanym hoście na zezwoleniu jako: %
  • +
  • -
  • 0

#7 STRAZAK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:216
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gabrielów
Offline

Napisano 24.07.2010 16:24

On ma ip swojego srv.

#8 WarninG.

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:203
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.07.2010 17:08

Napisz do właściciela lub kogoś kto jest od pomocy tam gdzie kupujesz serwer. Powinni ci pomóc

#9 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 24.07.2010 17:23

Moduł mysql odblokowany ? Dostęp serwera do bazymysql dany ?
  • +
  • -
  • 0

#10 ExuS

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:175
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 24.07.2010 18:51

Podaj listę pluginów. Być może, że umieściłeś plugin diablo na samym szczycie. Ja też tak zrobiłem i miałem tak samo, wchodziłem i ruszyć się nie dało. Daj ten plugin poniżej tych podstawowych i powinno być ok.
  • +
  • -
  • 0
Serwery na sprzedaż - http://forum.gamehostingtalk.pl/showthread.php?12427-Serwery-sieci-GoldenGaming-pl

#11 Big Smoke

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:286
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 25.07.2010 00:24

To wina hostingu pewnie ownserver tam średnio się server wyłancza co 2-6godz dłużej ci nie wytrzyma
  • +
  • -
  • 0

#12 solven

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Racibórz
Offline

Napisano 25.07.2010 19:15

zedytuj plik config/modules.cfg i wklej tam:

mysql
sqlite
fun
engine
fakemeta
cstrike
csx
;hamsandwich
;geoip
;sockets
;regex
;nvault

powinno dzialac. bo tez tak mialem na zabijace. wchodzilem i fatal error serwer padal.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych