Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z amx mod...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 dracel

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
Offline

Napisano 28.09.2008 12:48

Witam, jestem tutaj nowy i mam problem, ściągnąłem tego zombie moda:

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=2291&highlight=zombie

I instaluje najnowszego amx-a na pulpit itd.
Wrzucam pliki zombie moda do tego katalogu jak jest w instrukcji..
Dodaje tą końcówkę zombie_plague35.amxx
do pliku plugins.ini w katalogu amx-a.

Odblokowuje te moduły:

FakeMeta
Hamsanwich

i cały folder addons kopiuje do katalogu cstrike
potem odpalam serwer poprzez hlds
i gdy wchodze na server nie ma tego zm-a O.o

może dać ktoś jakiegoś gotowca, lub wyjaśnić co robię źle ? przeszukałem całe forum i nic :

P.S bawię się w w amx-a dopiero od godziny...
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.09.2008 13:25

AMXX Ci w ogóle działa?
  • +
  • -
  • 0

#3 dracel

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
Offline

Napisano 28.09.2008 16:43

właśnie chyba nie :/
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.09.2008 16:52

pokaż liblist.gam
  • +
  • -
  • 0

#5 dracel

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
Offline

Napisano 28.09.2008 17:09

game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1" 
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "dllsmp.dll"
gamedll_linux "dlls/cs_i386.so"
trainmap "tr_1"

nic nie zmieniałem :?
  • +
  • -
  • 0

#6 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 28.09.2008 17:27

Moim zdaniem powinieneś zmienić:

gamedll "dllsmp.dll" 
gamedll_linux "dlls/cs_i386.so"

na
gamedll "addons/metamod/dlls/metamod.dll"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"

  • +
  • -
  • 0

#7 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.09.2008 17:31

dokładnie ;)

A wejdź w addons/metamod i pokaż plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#8 dracel

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
Offline

Napisano 28.09.2008 18:17

dzięki chłopaki jesteście zajebiści :D :D

pomógł post Novy93, ale również Abes_Ziomal chciał pomóc :)

jeszcze raz dzięki !
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych