Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Klasa premium, nowa strona - Ważne !


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 patryk1345

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 19.07.2010 19:11

Witam,

mam wielki problem a mianowicie:
Zrobilem wdl. poradnika: [Tutorial] Latwe dodawanie klas + nowe menu - Nieoficjalny polski support AMX Mod X - strona 2
i powstaje wielkie pytanie, jak zrobic do tego klase premium ktora znajduje sie na drugiej stronie ?
Jest to bardzo wazne, i potrzebuje pomocy jak najszybciej.

Użytkownik patryk1345 edytował ten post 19.07.2010 19:12

  • +
  • -
  • 0

#2 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 19.07.2010 19:21

[TUTORIAL] Jak Dodac Klase Premium . - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#3 patryk1345

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 19.07.2010 19:22

Tylko szkoda ze to nie dziala, bo nawet nie ma tych linijek co kolega w poradniku opisal.
  • +
  • -
  • 0

#4 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 19.07.2010 19:27

poszukaj kawalka z
return ITEM_DISABLED
i dopisz nad tym
if(!(get_user_flags(id)&ADMIN_BAN)&&item==Nr_klasy_premium) return ITEM_DISABLED

Użytkownik G[o]Q edytował ten post 19.07.2010 19:28

  • +
  • -
  • 0
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#5 patryk1345

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 19.07.2010 19:30

Dokladnie w ktorym miejscu to dac?

public mcb_create_class(id, menu, item) {
new flags[10]
get_cvar_string("diablo_classes",flags,9)
new keys = read_flags(flags)

if(keys&(1<<item))
return ITEM_ENABLED

return ITEM_DISABLED
}

Użytkownik patryk1345 edytował ten post 19.07.2010 19:30

  • +
  • -
  • 0

#6 master245

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:205
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 20.07.2010 07:21

przeciesz napisal item disabled? I pot tym daj

#7 patryk1345

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 20.07.2010 07:42

1. napisal zebym nad tym dal.
2. Jakos niechce dzialac, chyba ze w zlym miejscu daje :)
3. Jak to jest nowa klasa to numer - 10 ? czy 9 ?

Użytkownik patryk1345 edytował ten post 20.07.2010 07:55

  • +
  • -
  • 0

#8 master245

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:205
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 20.07.2010 07:57

masz 8 podstawowych to policz

#9 patryk1345

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 20.07.2010 08:00

Taki cwany to powiedz, w ktorym miejscu ma to byc, bo juz nie mam pomyslow :)

z tego co widze, nie dziala zmienna item poniewaz nie blokuje klasy :)

20 lipiec 2010 - 08:59:
~ Odświeżam , pomoze ktos ?

20 lipiec 2010 - 09:58:
~ Odswiezam ...

20 lipiec 2010 - 11:44:
~ Refresh ....

21 lipiec 2010 - 07:20:
Refresh ....

21 lipiec 2010 - 10:17:
GoQ - Pomoz no !

~ Refresh ...

21 lipiec 2010 - 11:33:
Nikt nie pomoze ?!

Użytkownik patryk1345 edytował ten post 20.07.2010 08:03

  • +
  • -
  • 0

#10 Apple()

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:398
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Długość geo. 22.632246 szerokość 51.221584
Offline

Napisano 21.07.2010 11:53

if(!(get_user_flags(id)&ADMIN_BAN) && player_class[id] == TWOJA_KLASA)
return ITEM_DISABLED


zobacz czy to zadziała
  • +
  • -
  • 0

#11 patryk1345

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 21.07.2010 13:09

Niestety nie dziala ...
  • +
  • -
  • 0

#12 master245

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:205
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 21.07.2010 21:11

ciekawe czy sie da w ogóle to zrobic.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych