Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[AMX] Serwer się nie włącza


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Random

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 19.07.2010 10:33

Witam,
Już 2 dzień wgrywam AMX'a i albo nie dizała, albo się nei chce włączyć serwer. Na stronie pisze że serwer włączony lecz na liście serwerów go nie ma oraz jak wpisuje connect ip też nie działa ;) Jakieśrady ? Od razu pisze że nie działa mi zmienienie CHMOD'ów na 777, zmieniłem cały folder addons i wszystkie jego zawartośći opróćż liblist.gam, bo się nei da ;P


Chętnie bym przyjął paczkę AMX'a na Linuxa, działającego, może być AMX czysty, może być z pluginami, byle żeby działał ;P żeby tylko wrzucić na FTP. Dzięki.
  • +
  • -
  • 0

#2 Apple()

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:398
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Długość geo. 22.632246 szerokość 51.221584
Offline

Napisano 19.07.2010 12:32

Logi, masz errory i dlatego się nie odpala
  • +
  • -
  • 0

#3 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 19.07.2010 13:13

Jak zainstalowałeś AMXX poprawnie skonfigurowałeś liblist.gam i do plugin.ini w metamodzie dopisałeś odpowiednią linijkę? :)
  • +
  • -
  • 0

#4 Random

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 19.07.2010 13:24

Nie wiem, coś na pewno źle robiłem, ale ważne że już ściągnąłem paczkę AMX'a i działą ! :) Dzięki, close
  • +
  • -
  • 0

#5 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 19.07.2010 18:47

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: działa

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych