Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Podczas Ładowania CS się zawiesza.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 18.07.2010 14:51

Witam!


mam nietypowy problem...

dziś próbując wejść na serwer cs zwiesił się w "Precaching Resources" pomyślałem że jakiś bug, więc uruchomiłem od nowa cs ale to samo... myślę sobie może coś z serwerem, wiec wszedłem na inny serwer ale nadal to samo... tak sobie pomyślałem że może Chociaż lan zadziała ale ciągle nic... ciągle w tym samym momencie...

Pomyślałem że to wina steam więc uruchomiłem ns ale nadal to samo ani serwer ani lan...


Usunąłem CS ( przez steam nie własnoręcznie ) Pobrałem Od nowa, ale i tak to samo...

Pomyślałem że coś jednak jest nie tak ze steam więc sprawdziłem inną grę...

Wchodzę na CS:S Wszystko elegancko działa na Ruskim Serwerze 500Fps Ping 90 Normalka...
Teraz Uruchamiam L4D2 Znów Wszystko Elegancko 700FPS Ping 70.

Wywnioskowałem że to coś z GoldSource Engine...
Odpalam HL Wchodzę na serwer i działa...

Mój Sprzęt:

Procesor: AMD PII X4 3.8Ghz
Ram: 4Gb
Grafa: 3GB
Net: 1MB Osiedlowy.
System: Windows XP SP3. (nie sprawdzałem na Windows 7 bo na w7 mam lagi w cs)


Moje Pytanie brzmi Czemu nie działa mi CS i czemu wiesza się w tym samym momencie? :)

Pozdrawiam!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych