Advanced Hud money Remover
DarkGL
18.07.2010

W tym pluginie możemy ustawić na jakich mapach będzie usuwany licznik kasy

Standardowa plik money_hud.ini do folderu configs

Plugin bierze informacje na których mapach usuwać z hudu kasę z pliku money_hud.ini możemy do niego dopisać całą nazwę mapy lub tylko prefix tzn.
jeśli dopiszemy do niego de_ to hud będzie usuwany na wszystkich mapach z przedrostkiem de_ możemy do tego pliku dopisać wszystko i jeśli jakaś fraza będzie występowała w nazwie mapy to hud będzie usuwany

Ortega
19.07.2010
Nurtuje mnie jedna rzecz, a mianowicie po co jest usuwanie celownika
?
Ja w swoich przeróbkach niektórych pluginów pomijałem ten message i wszystko chodziło znakomicie.
A tak poza tym to chyba optymalniej byłoby użyć ResetHUD i postspawn z hamsandwich aniżeli CurWeapon.
Użytkownik Ortega edytował ten post 19.07.2010 10:23

message_begin( MSG_ONE_UNRELIABLE, Crosshair, _, id );
write_byte( 0 );
message_end( );
Ja w swoich przeróbkach niektórych pluginów pomijałem ten message i wszystko chodziło znakomicie.

A tak poza tym to chyba optymalniej byłoby użyć ResetHUD i postspawn z hamsandwich aniżeli CurWeapon.
Użytkownik Ortega edytował ten post 19.07.2010 10:23
DarkGL
19.07.2010
a widzisz usuwanie z huda kasy powoduje wyświetlenie takiego małego celownika który czasami można zauważyć na spect to go usuwa
reset hud jest
a co ma post spawn do zmiany broni
?
Użytkownik DarkGL edytował ten post 19.07.2010 10:38
reset hud jest
a co ma post spawn do zmiany broni

Użytkownik DarkGL edytował ten post 19.07.2010 10:38
Ortega
19.07.2010
Aha, dziwne, że go wcześniej nie zauważyłem 
Mówię, że optymalniej byłoby chyba użyć post spawn player niż sprawdzać w curweapon.

Mówię, że optymalniej byłoby chyba użyć post spawn player niż sprawdzać w curweapon.
Kaleka
30.10.2011
Mam problem z pluginem ponieważ usuwa celownik z snajperek.
Ktoś coś poradzi ?
Ktoś coś poradzi ?