Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Anty Rush


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 gielet

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.07.2010 13:36

Witajcie,
mam problem z anty rushem.
Mianowicie, wszystko zostało zrobione i działo normalnie lecz po 3 dniach się ****
Dokładniej rzecz ujmując ar działa, tylko nie działają strefy.
Wszystkie wiadomości na say są itp plik rush.cor jest i ogólnie nawet próbowałem reinstalacji serwera ale nie działa dalej (omg).
Serwer hostowany na pukawce w wersji max, nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale może miał już ktoś problem na owym hostingu z AR.
Dodatkowo brak żadnych logów związanych z działaniem AR a po komendzie rcon amxx plugins pokazuje że plugin działa normalnie.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych