Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Votemap


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ScriptKinG

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Pabianice
Offline

Napisano 08.07.2010 21:13

Witam. Mógłby ktoś zrobić w moim głosowaniu, aby PODBOTY też głosowały na nową mapkę(Według mnie wystarczy tutaj zwykły rondom).

Plugin w załączniku - myślę że nie jest to za dużo roboty ;)

09 lipiec 2010 - 17:05:
refresh

12 lipiec 2010 - 15:25:
refresh - Nikt nie ma czasu na zrobienie ? Nawet jest kod podany w dziale "pomoc" Tylko tam też mi nikt nie chce pomóc ..

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 ...

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:612
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 14.07.2010 10:33

znajdź
show_menu(0, mkeys, menu, 15, MenuName)
daj pod tym
for(new i=1; i<=32; i++) if(is_user_connected(i) && is_user_bot(i)) set_task(random_float(0.1, 3.0), "botvote", i+999);
zaraz pod tym będzie
log_amx("Vote: Voting for the nextmap started")
}
po tej klamrze daj:
public botvote(id){
	id-=999;
	countVote(id, random_num(0, 4));	
}

14 lipiec 2010 - 11:34:
myślę, że zadziała.

#3 ScriptKinG

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Pabianice
Offline

Napisano 16.07.2010 12:55

Wkleiłem, skomplikowałem i nie działa. Wywołałem głosowanie przez amxmodmenu i PODBOTY nic nie klikają.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych