Siema w którym pliku moge zmienic nazwe serwera i jeszcze 2 pytanie moje to takie jak ja moge zrobic ze ja wchodze na serwer to zeby pisło cos takiego "widzisz czita pisz do adminow i poklei admini na serwerze " jak to zrobic ??
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

nazwa serwera ???
Temat rozp. Dragon16, 25.09.2008 12:39
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.09.2008 12:39
Napisano 25.09.2008 12:42
na 1 pytanie bardzo prosta odpowiedz otoz w panelu admina mozna zmieniac nazwe serwa!
u mnie np jak wylacze serwer i biore potem wlacz to pisze mapa, nazwa serwa, haslo serwa. haslo rcon, sloty i dodatkowe parametry !
a na 2 to nie weim czy chodzi ci o to ze co jakis czas na say'u plugin by spamowal to co chesz napisac! http://amxx.pl/viewt...&highlight=spam
u mnie np jak wylacze serwer i biore potem wlacz to pisze mapa, nazwa serwa, haslo serwa. haslo rcon, sloty i dodatkowe parametry !
a na 2 to nie weim czy chodzi ci o to ze co jakis czas na say'u plugin by spamowal to co chesz napisac! http://amxx.pl/viewt...&highlight=spam
Napisano 25.09.2008 12:43
w pliku server.cfg w katalogu cstrike. Masz hostname i tutaj zmieniaszktórym pliku moge zmienic nazwe serwera

Trzeba by było plugin wyczarować, który by spamował po wybraniu teamujeszcze 2 pytanie moje to takie jak ja moge zrobic ze ja wchodze na serwer to zeby pisło cos takiego "widzisz czita pisz do adminow i poklei admini na serwerze " jak to zrobic ??

[ Dodano: 25-09-2008, 13:45 ]
Nie każdy hosting daje panel adminapanelu admina mozna zmieniac nazwe serwa

Napisano 25.09.2008 19:31
Mi tak dokładnie chodzi o strone główna ze jak wbijam na serwer i tam zeby umiescic napisy
Napisano 25.09.2008 19:38
a gdzie tamten kod mam wklejic ??
Napisano 25.09.2008 19:41
Plik motd.txt wrzucasz do cstrike
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych