Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

dawanie expa w diablo mod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Karrypto

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 07.07.2010 16:05

witam
czy mogli byscie mi dla czego przy tym kodzie
DiabloMod 5.9l - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
wyskakuje mi blad kompilacji w linijce

give_xp(iTarget, iItem);


wkleilem to:

public give_xp(id,level, cid) 
{   
    if(!cmd_access(id,level, cid, 3)) 
	return PLUGIN_HANDLED; 
    new szName[32]; 
    read_argv(1, szName, 31); 
    new iTarget=cmd_target(id,szName,0); 
    if(iTarget)
	{ 
		get_user_name(iTarget, szName, 31); 
		new szItem[10], iItem; 
		read_argv(2, szItem, 9); 
		iItem=str_to_num(szItem); 
		client_print(id, print_console, "Do %s wyslano exp: %d",szName, iItem); 
		give_xp(iTarget, iItem);
    }
    return PLUGIN_HANDLED 
}

zaraz po roundstart

zarejestrowalem komende takze
  • +
  • -
  • 0

#2 WarninG.

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:203
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.07.2010 16:30

Żeby dawać exp szybciej i prościej możesz zainstalować diablo stats a nie się w coś takiego bawić

#3 Karrypto

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 07.07.2010 16:50

Żeby dawać exp szybciej i prościej możesz zainstalować diablo stats a nie się w coś takiego bawić


tylko moja baza danych do diablo moda jest na http://dbmod.xpag.pl/
  • +
  • -
  • 0

#4 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 07.07.2010 16:54

Najprościej z bazy danych ;], wyszukujesz użytkownika dajesz mu exp i już ;]
  • +
  • -
  • 0

#5 Karrypto

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 07.07.2010 17:00

Najprościej z bazy danych ;], wyszukujesz użytkownika dajesz mu exp i już ;]


tak jak pisalem ni emam takiego dostepu do bazy danych tzn do tabel
  • +
  • -
  • 0

#6 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 07.07.2010 23:25

dlatego lepiej zainwestować kilka złotych na baze danych która bedzie stabilniejsza, i bedzie miala phpmyadmin :>
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych