Siema
potrzebuje takiego packa amxx na którym jest dużo pluginów (tych najważniejszych) i oczywiście amx match deluxe. I najlepiej jagby była też instrukcja jak takie coś zainstalowac bo jestem kompletnie zielony w tych rzeczach. Poprostu potrzebuje takiego gotowca. Pomóżcie mi proszę bo serwer mam już 3 miesiące a jedynie na serwerze jest amx od shootersa. Czekam na odpowiedz z waszej strony.
pozd. Piotrek
[ Dodano: 2008-02-21, 14:43 ]
Nie ma tu nikogo kto może mi pomóc?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

AMXX pod CS 1.5
Temat rozp. chesskw, 19.02.2008 19:09
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.02.2008 19:09
Napisano 22.02.2008 15:01
chesskw, pod 1.5 tylko AMX!
Napisano 22.02.2008 19:00
No widzicie jaki jestem noob
to macie AMX z tymi najpotrzebniejszymi pluginami i z AMD?
i najlepiej żeby po wpisaniu amxmodmenu było też menu amx match deluxe.
jak ktoś ma taki pack to proszę mi go udostępnic, proszę.
pozd.
to macie AMX z tymi najpotrzebniejszymi pluginami i z AMD?
i najlepiej żeby po wpisaniu amxmodmenu było też menu amx match deluxe.
jak ktoś ma taki pack to proszę mi go udostępnic, proszę.
pozd.
Napisano 22.02.2008 19:29
Ja Ci zrobię taki pack powiedz tylko:
-Serwer stoi na Linuxie czi Windowsie?
-Steam czy NonSteam?
Pozdro
-Serwer stoi na Linuxie czi Windowsie?
-Steam czy NonSteam?
Pozdro
Napisano 23.02.2008 00:34
Serwer stoi na shooters
CS 1.5 czyli nonsteam
CS 1.5 czyli nonsteam
Napisano 23.02.2008 09:56
Siema
Zrobiłem Ci packa amx(pod cs 1.5)
Jest tam kilka pluginów, ale nie robiłem żadnych konfiguracji, tylko to co chciałeś...
Wrzuć te 5 folderów co jest w katalogu cstrike na SERWER DO FOLDERU CSTRIKE...
Pluginy:
Pozdro
Zrobiłem Ci packa amx(pod cs 1.5)
Jest tam kilka pluginów, ale nie robiłem żadnych konfiguracji, tylko to co chciałeś...
Wrzuć te 5 folderów co jest w katalogu cstrike na SERWER DO FOLDERU CSTRIKE...
Pluginy:
language.amx ; language management admin.amx ; admin base (required for any admin-related) ;admin_mysql.amx ; admin base - MySQL version (comment admin.amx) admincmd.amx ; basic admin console commands adminhelp.amx ; help command for admin console commands adminslots.amx ; slot reservation menufront.amx ; front-end for admin menus cmdmenu.amx ; command menu (speech, settings) plmenu.amx ; players menu (kick, ban, client cmds.) restmenu.amx ; restrict weapons menu mapsmenu.amx ; maps menu (vote, changelevel) antiflood.amx ; prevent clients from chat-flooding the server adminchat.amx ; console chat commands adminvote.amx ; vote commands nextmap.amx ; displays next map in mapcycle timeleft.amx ; displays time left on map mapchooser.amx ; allows to vote for next map scrollmsg.amx ; displays a scrolling message imessage.amx ; displays information messages ;welcomemsg.amx ; console motd @ client connection (Hard to see in Steam) statsx.amx ; stats on death or round end (CSStats Module required!) stats_logging.amx ; weapons stats logging (CSStats Module required!) telemenu.amx ; teleport menu (Fun Module required!) miscstats.amx ; bunch of events announcement for Counter-Strike pausecfg.amx ; allows to pause and unpause some plugins statscfg.amx ; allows to manage stats plugins via menu and commands mapconfig.amx ; executes custom map configuration files ; Add custom plugins below ultimate_sounds.amx ;Dodatakowe dźwięki plugin_gore.amx ;Więcej krwii amx_match_deluxe.amx; Do klanówek/sparów amx_atac_cfg.amx ; Kary dla zabijająch ludzi ze swojego teamu amx_atac.amx ; j/w ;csdm_mod.amx ; Tryb DeathMatch amx_chicken.amx ; Można zamienić się w kurczaka
Pozdro
Napisano 23.02.2008 10:49
Nie widze żadnej różnicy. Miał byc amx match deluxe w menu admina czyli po wpisaniu amxmodmenu powinno byc menu AMD a nie ma.
skopiowałem cała zawartośc tego packu do cstrike nadpisując wszystko.
skopiowałem cała zawartośc tego packu do cstrike nadpisując wszystko.
Napisano 23.02.2008 11:40
Menu AMD masz wtedy jak sobie je wybierzesz w amxmodmenu

Napisano 23.02.2008 11:41
Ale nie ma AMD menu bo są tylko dwie zakładki a powinny byc trzy
[ Dodano: 2008-02-23, 12:57 ]
Sorry różnica jest bo są odgłosy po walnięciu head-shota ale nie ma pokazane ile komu zabrałem hp. A jeśli chodzi o AMD to nie ma tego menu i jak wpisuje amx_match to nie wykrywa takiej funkcji. Może wiesz o co chodzi?
[ Dodano: 2008-02-26, 13:54 ]
No niestety niektóre pluginy są źle wgrane (mają błedy). Powiedziano mi tak z shooters więc oni się nie mylą. Zrób coś z tym jak możesz.
pozd.
[ Dodano: 2008-02-23, 12:57 ]
Sorry różnica jest bo są odgłosy po walnięciu head-shota ale nie ma pokazane ile komu zabrałem hp. A jeśli chodzi o AMD to nie ma tego menu i jak wpisuje amx_match to nie wykrywa takiej funkcji. Może wiesz o co chodzi?
[ Dodano: 2008-02-26, 13:54 ]
No niestety niektóre pluginy są źle wgrane (mają błedy). Powiedziano mi tak z shooters więc oni się nie mylą. Zrób coś z tym jak możesz.
pozd.
Napisano 17.03.2008 14:07
eee tam bledy, po prostu sa na amx
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych