Witam mam serv 31 slotów i na niektórych mapach ludzie nie mogą wejść do team. Zainstalowałem plugin map spawn editor i on działa bo jak ręcznie jako admin przensze ludzi to się nie zabijają na starcie czyli spawnów nie brankuje tylko ludzie nie mogą wejść do teamów proszę pomożcie. Mam 1 serv 32 slotwy 2 i dam ludzi normalnie wchodzą ale rób go kolega zgrałem folder maps z niego i wgrałem na ten 31 slotów i dalej nie działa nawet folder spawns z confings wziołem z tego 2 serwera bo działa ale ja go nie robiłem.
Pozdrawiam czekam na szybka odp i pomoc.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Problem z mapami cz tam ze spawnamiMam serwer 31 slotów i wszyscy nie mogą grać tylko siedzą na specu
Temat rozp.
WarninG.
, 04.07.2010 15:34
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04.07.2010 15:34
Napisano 04.07.2010 16:06
Jesli masz PTB to w katalogu configs wejdz w ptb.cfg i ustaw zeby moglo wejsc do druzyny 16-17 osob.
Napisano 05.07.2010 15:54
Ptahhotep's Team Balancer - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Oraz w /addons/amxmodx/config/ptb.cfg pokonfiguruj sobie oraz pobaw się tym cvarem:
Oraz w /addons/amxmodx/config/ptb.cfg pokonfiguruj sobie oraz pobaw się tym cvarem:
amx_ptb maxsize 15 // maksymalna wielkosc druzyny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych