Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Start


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 przemox

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:okolice Wrocławia
Offline

Napisano 29.06.2010 10:26

Witam mam problem z serwerem, mianowicie wszystko się pobrało, ale wystartować nie chce.

samp@gamelinux:~/cs$ ./hlds_run -autoupdate -game cstrike +maxplayers 18 +exec server.cfg +map de_dust -port 27015
Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash
Updating server using Steam.
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
Checking/Installing 'Counter-Strike Base Content' version 35


Checking/Installing 'Linux Server Engine' version 54


Checking/Installing 'Half-Life Base Content' version 12


HLDS installation up to date
CAsyncIOManager: 0 threads terminating.  0 reads, 0 writes, 0 deferrals.
CAsyncIOManager: 70 single object sleeps, 0 multi object sleeps
CAsyncIOManager: 0 single object alertable sleeps, 0 multi object alertable sleeps

Console initialized.
scandir failed:/home/samp/cs/./platform/SAVE
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.6/Stdio (cstrike)
Exe build: 16:56:12 Mar  8 2010 (4883)
STEAM Auth Server
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg
Server IP address xxx.xxx.xxx.xxx:27015
   
   Metamod version 1.19p32 Copyright (c) 2001-2006 Will Day
     Patch: Metamod-P (mm-p) v32 Copyright (c) 2004-2007 Jussi Kivilinna
   Metamod comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `meta gpl'.
   This is free software, and you are welcome to redistribute it
   under certain conditions; type `meta gpl' for details.
   
[DPROTO]: Version 0.4.8 Linux
[DPROTO]:  Loading config './cstrike/dproto.cfg'
[DPROTO]:  Config sucessfully loaded.
[DPROTO]: Server port: 27015
[DPROTO]: engine_i686.so found at 0xb7054000
[DPROTO]: Patching for: <Dynamic p48 Linux patcher>...
[DPROTO]: Done.
scandir failed:/home/samp/cs/./platform/SAVE
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to update local steamclient. Continuing with current version anyway.
./hlds_run: line 321: 11798 Błędna instrukcja     $HL_CMD
Cannot access memory at address 0xb7755658
Cannot access memory at address 0xbffeb3f0
/home/samp/cs/debug.cmds:3: Error in sourced command file:
Cannot access memory at address 0xb7755658
email debug.log to linux@valvesoftware.com
wto, 29 cze 2010, 11:23:46 CEST: Server restart in 10 seconds
Updating server using Steam.
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
wto, 29 cze 2010, 11:24:01 CEST: Server Quit


uname -a
Linux gamelinux 2.6.26-2-686 #1 SMP Mon Jun 21 05:58:44 UTC 2010 i686 GNU/Linux

Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 29.06.2010 10:39

Cannot access memory at address 0xb7755658
Cannot access memory at address 0xbffeb3f0

Jakby za mało ramu, spróbuj wyłączyć wszystkie pluginy, dproto włącznie i odpalić, jak nie pójdzie zainstaluj od nowa i daj wyniki.

//edit

Spróbuj zupdejtować serwer dodając komendę na końcu.
-autoupdate

Jak nie pomoże zrób to co u góry napisałem.

Użytkownik Batonik edytował ten post 29.06.2010 10:42

  • +
  • -
  • 1

#3 przemox

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:okolice Wrocławia
Offline

Napisano 29.06.2010 10:53

Jak ja tylko dproto mam odpalone.

Za mało RAM ?
Nie sądzę :)

Wolne ma ok 1200MB

Użytkownik przemox edytował ten post 29.06.2010 10:54

  • +
  • -
  • 0

#4 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 29.06.2010 13:33

HLDS on Slackware - I'm stuck... - Steam Users' Forums

Może to głupie, ale w jednym poście który zgubiłem była prosta odpowiedź "old processor", aczkolwiek spróbuj też odpalić serwer na innym koncie aniżeli root.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#5 przemox

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:okolice Wrocławia
Offline

Napisano 29.06.2010 19:40

Tylko, że ja tego na roocie nie odpalam :P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych