Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z modelami BM


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 tymbark122

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 92
Zaawansowany

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 26.06.2010 22:27

Witam, mam problem z modelami block'ów do blockmaker_v4.02 by pcheLa, a mianowicie, block'i mam zrobione i podpisane nazwa_blocka.mdl (ale nie jestem do końca pewny czy dobrze zrobiłem), ale jak wgrałem na serwer, to momentalnie serwer padł i nie można go włączyć. I teraz tak, czy by mógł mi ktoś to zrobić dobrze? Tak aby działały?

Daje tutaj załącznik do modeli, pliku blockmaker_v4.02.sma i do pliku blockmaker_models.ini

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych