Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mam problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 tymbark122

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 92
Zaawansowany

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 25.06.2010 15:54

Witam, mam problem z modelami block'ów do blockmaker_v4.02 by pcheLa, a mianowicie, block'i mam zrobione i podpisane bm_block_nazwa_blocka.mdl (ale nie jestem do końca pewny czy dobrze zrobiłem), ale jak wgrałem na serwer, to momentalnie serwer padł i nie można go włączyć. I teraz tak, czy by mógł mi ktoś zrobić to dobrze? Tak aby działały?

Daje tutaj załącznik do modeli, pliku blockmaker_v4.02.sma i do pliku blockmaker_models.ini

Użytkownik tymbark122 edytował ten post 25.06.2010 18:09

  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.06.2010 15:58

a logi ?

Użytkownik DarkGL edytował ten post 25.06.2010 15:58

  • +
  • -
  • 0

#3 tymbark122

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 92
Zaawansowany

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 25.06.2010 16:01

a logi ?

Jakie logi? Ja się na tym za bardzo nie znam ;/
  • +
  • -
  • 0

#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.06.2010 16:04

folder logs szukaj plików z errors w nazwie
  • +
  • -
  • 0

#5 tymbark122

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 92
Zaawansowany

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 25.06.2010 16:07

folder logs szukaj plików z errors w nazwie


Mam ci podać zawartość czy plik?
  • +
  • -
  • 0

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.06.2010 16:08

tak zawartość
  • +
  • -
  • 0

#7 tymbark122

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 92
Zaawansowany

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 25.06.2010 18:10

Proszę

L 06/24/2010 - 15:01:55: Start of error session.
L 06/24/2010 - 15:01:55: Info (map "de_dust2_remake") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100624.log")
L 06/24/2010 - 15:01:55: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:01:55: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:01:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:04:50: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:04:50: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:04:50: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:11:19: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:11:19: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:11:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:15:27: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:15:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:15:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:16:21: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:16:21: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:16:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:16:51: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:16:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:16:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:33:01: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:33:01: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:33:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:40:52: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:40:52: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:40:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:57:32: Start of error session.
L 06/24/2010 - 15:57:32: Info (map "de_dust2_remake") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100624.log")
L 06/24/2010 - 15:57:32: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:57:32: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:57:32: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:57:33: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:57:33: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:57:33: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:57:33: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:57:33: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:57:33: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:58:04: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:58:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:58:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:58:04: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:58:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kz_ljs_xm.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 06/24/2010 - 15:58:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/24/2010 - 15:58:05: [FAKEMETA] Invalid entity
L 06/24/2010 - 15:58:05: [AMXX] Run time error 10 (

25 czerwiec 2010 - 18:10:
Dobra, już nie potrzebuje, temat zamknięty...

25 czerwiec 2010 - 18:10:
Dobra, już nie potrzebuje, temat zamknięty...

Użytkownik tymbark122 edytował ten post 25.06.2010 18:10

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych