Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Utrata pakietu = zawieszona gra


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Andrew525

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Bielsko
Offline

Napisano 22.06.2010 11:38

Witam, mam taki problem że podczas gry gdy mam utratę jednego pakietu zawiesza mi się gra i jedynym wyjściem jest zakończenie procesu hl.exe przez ctrl+alt+del. Wiecie może czemu tak się dzieje? Normalnie powinno być krótkie przycięcie się gry na sekundę a nie całkowite jej zawieszenie się.

Odpowiedź z 91.189.136.12: bajtów=32 czas=4ms TTL=1
Odpowiedź z 91.189.136.12: bajtów=32 czas=6ms TTL=1
Odpowiedź z 91.189.136.12: bajtów=32 czas=3ms TTL=1
Upłynął limit czasu żądania.
Odpowiedź z 91.189.136.12: bajtów=32 czas=6ms TTL=1
Odpowiedź z 91.189.136.12: bajtów=32 czas=3ms TTL=1
Odpowiedź z 91.189.136.12: bajtów=32 czas=4ms TTL=1

Aplikacja zawieszająca hl.exe, wersja 1.1.1.1, moduł zawieszenia hungapp, wersja 0.0.0.0, adres zawieszenia 0x00000000.

Cpu : DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz
GFX : Gainward GeForce 9600 GT Golden Sample 512MB
HDD : SAMSUNG 250 GB
Memory : 2,00 GB RAM
  • +
  • -
  • 0

#2 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 22.06.2010 11:43

Usuń wh :D

A tak serio też to kiedyś miałem ale tylko na niektórych serwerach (w zasadzie na dwóch czy trzech).
  • +
  • -
  • 0

#3 Andrew525

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Bielsko
Offline

Napisano 22.06.2010 20:07

Jak to naprawić :| ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych