Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z banowanie.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Knife

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Lokalizacja:KrK
Offline

Napisano 22.06.2010 11:05

Witam,

Wszystko zainstalowałem i nie działa ...
W logach nic nie piszę.
  • +
  • -
  • 0

#2 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 22.06.2010 11:13

Ale co zainstalowałes? Które amxbans? Jak to zainstalowałeś?

Użytkownik Change edytował ten post 22.06.2010 11:14

  • +
  • -
  • 0

#3 Knife

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Lokalizacja:KrK
Offline

Napisano 22.06.2010 17:33

Sorki ,nie sprecyzowałem dokładnie :D

Zainstalowałem GM 1.2 Amxbans
Na serwerze i na www i nie pokazuje nawet serwera .

22 czerwiec 2010 - 12:46:
Mam adminów czytanych z users.ini a nie pokazuje ich na www.

22 czerwiec 2010 - 12:49:
I pisało ,że trzeba AMXMODX 1.8.2 bo zmienił się moduł mysql więc wgrałem sam moduł mysql.

22 czerwiec 2010 - 18:33:
Wie ktoś ?
Dodam jeszcze ,że dodałem ręcznie serwer do bazy bo go nie dodawało.
  • +
  • -
  • 0

#4 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 22.06.2010 18:42

jakbyś poczytał trochę na forum to byś się dowiedział że GMAB ma problem z Czytaniem Adminów z pliku...

WAŻNA WIADOMOŚĆ - Nieoficjalny polski support AMX Mod X sprawdź
  • +
  • -
  • 0

#5 Knife

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Lokalizacja:KrK
Offline

Napisano 22.06.2010 19:01

Ok, a co z :

Uprawnienia:
Co mam wpisać przy dodawaniu admina ?
  • +
  • -
  • 0

#6 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 22.06.2010 20:11

ja wpisałem Flagi Admina (abcd...)

Ja też mam problem z tym więc nie wiem czy to jest dobrze ;>

Użytkownik AmD edytował ten post 22.06.2010 20:11

  • +
  • -
  • 0

#7 ProMil

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 73
Pomocny

  • Postów:186
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 23.06.2010 06:26

Ja zawsze daje te flagi i wszystko gra: bcdefijmnopqrstu
  • +
  • -
  • 0

#8 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 23.06.2010 12:36

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: http://amxx.pl/regul...alu-t26194.html

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych