Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z COD MOD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 eMek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:52
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 21.06.2010 11:24

Witam mam pewien problem z pluginem Call of Duty MW
Więc mój problem polega na tym że nie chcą działać klasy.
Serwer odczytuje normalnie plugin wszystko okej lecz gdy wpisuje /klasa nie wchodzą.

Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 21.06.2010 13:44

Może problemy z konfiguracją SQL . Może jakieś error logi masz ?
  • +
  • -
  • 0

#3 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 23.06.2010 20:19

CoD jak na razie nie korzysta z sql ;)

Daj logi, errorlogi, plugins.ini i wynik komendy "amx plugins" z rcona

Użytkownik GwynBleidD edytował ten post 23.06.2010 20:26

  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#4 eMek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:52
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 26.06.2010 22:55

Dobra dzięki za fatyge ale samo się naprawiło... Nie wiem jak ale już działa
Do zamknięcia
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych