Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dproto-nie działa hardwareID


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 hphubert

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Kernel
Offline

Napisano 17.06.2010 15:54

Witam,

Ustawiłem w dproto.cfg by dla graczy NS Steam_ID było generowane po HardwareID, lecz to nie pomaga.
Klienci NS mają informację, że mają starą wersję protokołu.
Miał ktoś podobny problem?

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 17.06.2010 17:54

to pewnie w ogóle nie działa ci dproto ;)
pokaż wynik wpisania w konsoli:
meta list

  • +
  • -
  • 0

#3 hphubert

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Kernel
Offline

Napisano 17.06.2010 19:21

Dproto działa, ponieważ jak ustawię dawanie steamID "Steam_ID_LAN" to wszystko działa jak należy.
  • +
  • -
  • 0

#4 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 17.06.2010 19:40

to pokaz co zmieniales w dproto.cfg i jak ustawiles.
a to meta list sprawdz na wszelki wypadek nawet po to zeby sprawdzic wersje dproto.
  • +
  • -
  • 0

#5 lamanejvetsi

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:84
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:czech republic
Offline

Napisano 17.06.2010 23:22

Dproto działa, ponieważ jak ustawię dawanie steamID "Steam_ID_LAN" to wszystko działa jak należy.

problem jest takij, ze tylko client v35 - 42 ma RevEmu.Tylko 100% v42 ns clienta potrafi HW ID.v35-36 client ma zastaraly RevEmu client.

zastaraly client v18-v34 niepotrafi HW ID.To niejest mozliwe.

Użytkownik lamanejvetsi edytował ten post 17.06.2010 23:23

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych