Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Proglem z CoD:MW MOD - nie włączją się klasy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 oem

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.06.2010 17:43

Otóż, ściągnąłem Cod Mod od QTM_Peyote i go trochę zmodyfikowałem. Dodałem sklep (a w nim 2 dodatkowe itemy) 3 klasy (General, Szpieg i Ciężkie Wsparcie) , ustawiłem Rambo dla wszystkich, saperowi dałem 5 min ale spowolniłem mu chodzenie, zwiększyłem ilość nabojów w m249, dodałem funkcje "Niepokonany" (wyłączyłem, bo crashował serwer :D) no i po tym wszystkim po wejściu na serwer wyświetla się menu wyboru klasy, ale gdy coś wciśniesz wyłącza się a ty nadal masz klasę "None". Proszę o pomoc! Tu jest kod plugina (z SMA) : [warn="Abes Mapper"] Wymoderowano [/warn]
Z góry dziękuję!
PS. W załączniku to samo, tyle że w pliku .SMA.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • -1

#2 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 15.06.2010 17:55

Ojeju za dużo sma !! Weź to usuń i zostaw tylko zalącznik bo warn bedzie :/
  • +
  • -
  • 0

#3 oem

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.06.2010 18:28

OK

Ja tego zeedytowac nie moge, nie wiem czemu..

Użytkownik oem edytował ten post 15.06.2010 18:30

  • +
  • -
  • 0

#4 sbstn

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 67
Pomocny

  • Postów:274
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 15.06.2010 19:21

Jakieś logi?
  • +
  • -
  • 0
-Piszę pluginy na zamówienie.
-Przerabiam pluginy (nie mody) na zamówienie.
-Piszę kursy/poradniki "Pisania pluginów w PAWN'ie"

Nie udzielam pomocy na GG, ani na innym komunikatorze internetowym.
Masz sprawę? PISZ NA PW

#5 oem

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.06.2010 19:49

Tutaj są dzisiejsze ale chyba niewiele się z nich dowiesz.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#6 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 15.06.2010 20:40

hahah od kiedy to Logi serwera są w formacie .sma ? :wstyd:
  • +
  • -
  • 0

#7 oem

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.06.2010 05:18

Musiałem da w .sma bo nie mam uprawnień do załącznia .txt :P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych