Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dodawanie LVL na COD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ekoludek

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:87
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 13.06.2010 14:25

Witam mam taki problem, zrobiłem wszystko tak jak w poradniku hardbota o dodawaniu lvl na COD i nie mogę dodać wpisuję w konsoli komendę z nickiem kumpla który jest zwykłym graczem i chcę mu dodać 3 lvl a to nie dodaje czemu?
  • +
  • -
  • 0

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 14.06.2010 12:55

co ci się ukazuje w konsoli ?

#3 Ekoludek

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:87
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 14.06.2010 20:12

Właśnie nic.. wpisuję do konsoli komendę i nic lvl nie dodaje, a dodawanie lvl mam też na flagę kicka tak jak w poradniku było wszystko...
  • +
  • -
  • 0

#4 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 15.06.2010 00:20

Najwidoczniej zle wstawiles cos w kod.

Spr jeszcze raz :) ja robilem i za 1 razem mi smigalo :)
  • +
  • -
  • 0

#5 Ekoludek

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:87
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 23.06.2010 09:38

A ja mam w kodzie wszystko dobrze, robiłem to już 7 razy i nadal nie działa :/ co mam zrobić?
  • +
  • -
  • 0

#6 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 23.06.2010 14:00

A ja mam w kodzie wszystko dobrze, robiłem to już 7 razy i nadal nie działa :/ co mam zrobić?


Zapodaj SMA to zobaczymy :P




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych