Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Pół czarnego ekranu
Temat rozp. masimo, 09.06.2010 14:22
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09.06.2010 14:22
Witam nie wiem czy napisałem w dobrym dziale , ale chyba w dobrym (jeśli nie to przepraszam i proszę o przeniesienie). Czasem jak wchodzę w jakiś wątek na forum to mi pół ekranu robi się czarne (górne pół) nie wiem czy tak się dzieje tylko mi . Jest jakiś sposób aby to naprawić na forum?
Napisano 09.06.2010 14:34
Hymmm, ja jeszcze z czymś takim się nie spotkałem. A takie pytanie: jakiej przeglądarki używasz ?
Napisano 09.06.2010 15:36
próbowałeś na innej przegladarce? wyczyść pamięć podreczną , lub przeinstaluj FF
Napisano 09.06.2010 16:44
możliwe że to jakis pop up, patrzyłeś na końcu paska z kartami?;]
Użytkownik Ojciec Dyrektor edytował ten post 09.06.2010 16:45
Napisano 09.06.2010 17:18
może screen?
@down
dałbym sie pociac ze tego nie bylo jak czytalem temat
@down
dałbym sie pociac ze tego nie bylo jak czytalem temat

Użytkownik Change edytował ten post 09.06.2010 17:36
Napisano 09.06.2010 17:32
może screen?
09 czerwiec 2010 - 15:58:
Dokładniej coś takiego jak w załączniku
http://amxx.pl/index...&attach_id=5970
Napisano 10.06.2010 18:45
Spróbuj inną przeglądarką i hmm to pewnie coś z kartą graficzną lub "złym" zainstalowaniem 7-ki widzę 
Zobacz czy na innych przeglądarkach też Ci to wyskakuję, czy na tej samej stronie czy na różnych a jak nie to musisz przeinstalować windowsa, jeśli to nie pomoże będziesz zmuszony wymienić kartę graficzną, lub reklamację złożyć w firmie gdzie kupowałeś kartę/kompa o ile masz paragon/fakturę lub jakiś papier z gwarancją...

Zobacz czy na innych przeglądarkach też Ci to wyskakuję, czy na tej samej stronie czy na różnych a jak nie to musisz przeinstalować windowsa, jeśli to nie pomoże będziesz zmuszony wymienić kartę graficzną, lub reklamację złożyć w firmie gdzie kupowałeś kartę/kompa o ile masz paragon/fakturę lub jakiś papier z gwarancją...
Napisano 11.06.2010 10:15
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: w takim razie chyba można zamknąć
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: w takim razie chyba można zamknąć
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych