Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Modyfikacja diablo 5.9l Błąd Kompilacji


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bols

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 08.06.2010 23:06

Witam. Mam problem z kompilacją diablo 5.9l edytowanej przeze mnie (Dodane itemy i troche załatane).
Najdziwniejsze jest to, że problem wystąpił w nietykanej częsci kodu. Próby kompilacji przeprowadzałem na amxx studio.
Z tego co widzę chodzi o klamry. ale ni jak bym nie próbował, nie mogę tego zrobić. Pomoże ktoś przy kompilacji? :)

Załączony plik  trkdbmod.sma   242,77 KB  46 Ilość pobrań
  trkdbmod.amxx
  • +
  • -
  • 0

#2 Hkn

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:33
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Pawlowice
Offline

Napisano 09.06.2010 13:23

Wszystkie Klamry Sa Prawidlowe :
Program Pavulona
  • +
  • -
  • 1

#3 Bols

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 09.06.2010 13:41

Miałem na myśli położenie klamer w kodzie czy coś. Problemu dalej nie mogę rozwiązać. Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#4 Hkn

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:33
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Pawlowice
Offline

Napisano 09.06.2010 13:54

Ostatnio Tez Mialem Identyczny Blad. Tylko Nie Pamietam Co To Bylo :( Napisz Co Ostatnio Dodawales , To Postaram Sie To Naprawic :P
  • +
  • -
  • 0

#5 Bols

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 10.06.2010 02:37

dodałem nowe itemy i zwiększyłem ilość lvli. i to wszystko.

I jeszcze pare łatek z forum.

Użytkownik Bols edytował ten post 10.06.2010 02:38

  • +
  • -
  • 0

#6 xPerfectx

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:203
  • Imię:Łukasz
Offline

Napisano 10.06.2010 17:24

niedales wszystkich klamer w itemach
lap poprawione

Załączone pliki


Użytkownik xdx551 edytował ten post 10.06.2010 17:30

  • +
  • -
  • 1

#7 Bols

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 12.06.2010 21:56

Dzięki! Naprawdę Pomogłeś! :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych