problem z serwem
eddy_chochlik
05.06.2010
Witam mam taki problem ze od pewnego czasu serwer mi sie zawiesza, w logach nic nie ma żadnych errorów nic,
serw jest hostingowany przez hitme.pl co możne być przyczyna
zawiesza sie losowo i trzeba resetować przez konsole,
niekiedy trzeba robić to 3 razy resset, bo po resie wejdą ludzie i po jednej rundzie znowu wisi,
a nieraz cały dzień i ani razu sie nie wiuchnie.
serwer stem/non-steam
Użytkownik eddy_chochlik edytował ten post 05.06.2010 23:48
serw jest hostingowany przez hitme.pl co możne być przyczyna
zawiesza sie losowo i trzeba resetować przez konsole,
niekiedy trzeba robić to 3 razy resset, bo po resie wejdą ludzie i po jednej rundzie znowu wisi,
a nieraz cały dzień i ani razu sie nie wiuchnie.
serwer stem/non-steam
Użytkownik eddy_chochlik edytował ten post 05.06.2010 23:48
ZiuTeK
06.06.2010
Na hitme tak jest. Albo maja przeciazone maszyny albo jakies inne problemy a najgorsze jest to ze nie maja autorestartu.
Praktycznie to juz jest standardem na wszystkich hostingach a tylko u nich musze sam wlaczac serwer po padzie. Mialem serwer jeszcze na zabijace i u nich jest to samo wiec te 2 hostingi ci odradzam.
A to ze serwer sie crashuje ... sprawdzaj logi, sprawdz czy wszystkie mapki dzialaja poprawnie. U mnie poprawilo sie znacznie gdy odchudzilem serwer do praktycznie niezbednych pluginów.
Powylaczaj naprawdę wszystko co nie jest ci niezbedne, nawet takie pluginy jak imessages, scorllimessages, pausecfg, restrictweapon (moglem delikatnie poprzekrecac nazwy bo pisze z glowy) i wszystkie pluginy ktore nie sa niezbedne do dzialania serwera.
Praktycznie to juz jest standardem na wszystkich hostingach a tylko u nich musze sam wlaczac serwer po padzie. Mialem serwer jeszcze na zabijace i u nich jest to samo wiec te 2 hostingi ci odradzam.
A to ze serwer sie crashuje ... sprawdzaj logi, sprawdz czy wszystkie mapki dzialaja poprawnie. U mnie poprawilo sie znacznie gdy odchudzilem serwer do praktycznie niezbednych pluginów.
Powylaczaj naprawdę wszystko co nie jest ci niezbedne, nawet takie pluginy jak imessages, scorllimessages, pausecfg, restrictweapon (moglem delikatnie poprzekrecac nazwy bo pisze z glowy) i wszystkie pluginy ktore nie sa niezbedne do dzialania serwera.