Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

HLDS u siebie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Chicken

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • GG:
  • Lokalizacja:kajś
Offline

Napisano 03.06.2010 18:18

Siema. Hostuje u siebie serwa. Wgrałem już AMx'a + pluginy. Dodałem muze na serwa i po tym dodaniu muzy serwer zaczoł mi się wyłączać po drugiej, trzeciej rundzie. Pisze, wystąpił błąd z HLDS.exe, no i klasyczne Wyślij raport, nie wysyłaj. Co może być powodem?? Coś się z muzami dzieje??
  • +
  • -
  • 0

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 03.06.2010 19:01

A masz plugin do tej muzyki?
Pokaż logi ERRORÓW z addons/amxmodx/logs
  • +
  • -
  • 0

#3 Chicken

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • GG:
  • Lokalizacja:kajś
Offline

Napisano 03.06.2010 19:22

L 06/03/2010 - 18:50:25: Start of error session.
L 06/03/2010 - 18:50:25: Info (map "de_dust2") (logfile "error_060310.log")
L 06/03/2010 - 18:50:25: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 18:50:25: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 18:50:25: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 18:50:31: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 18:50:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 18:50:31: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:06:05: Start of error session.
L 06/03/2010 - 19:06:05: Info (map "de_dust2") (logfile "error_060310.log")
L 06/03/2010 - 19:06:05: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:06:05: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:06:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:09:22: Start of error session.
L 06/03/2010 - 19:09:22: Info (map "de_dust2") (logfile "error_060310.log")
L 06/03/2010 - 19:09:22: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:09:22: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:09:22: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:35:27: Start of error session.
L 06/03/2010 - 19:35:27: Info (map "de_dust2") (logfile "error_060310.log")
L 06/03/2010 - 19:35:27: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:35:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:35:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:35:47: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:35:47: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:35:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:36:10: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:36:10: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:36:10: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:36:40: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:36:40: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:36:40: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:37:13: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:37:13: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:37:13: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:37:33: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:37:33: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:37:33: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:42:06: Start of error session.
L 06/03/2010 - 19:42:06: Info (map "de_dust2") (logfile "error_060310.log")
L 06/03/2010 - 19:42:06: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:42:06: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:42:06: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:43:01: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:43:01: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:43:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:43:30: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:43:30: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:43:30: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:43:47: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:43:47: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:43:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:44:09: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:44:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:44:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 19:44:24: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 19:44:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 19:44:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 20:11:41: Start of error session.
L 06/03/2010 - 20:11:41: Info (map "de_dust2") (logfile "error_060310.log")
L 06/03/2010 - 20:11:41: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 20:11:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 20:11:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 20:12:09: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 20:12:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 20:12:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 20:12:36: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 20:12:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 20:12:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 20:12:56: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 20:12:56: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 20:12:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/03/2010 - 20:13:37: Invalid CVAR pointer
L 06/03/2010 - 20:13:37: [AMXX] Run time error 10 (plugin "HeadShot_HP_2.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 06/03/2010 - 20:13:37: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


Mam 4 takie foldery z tym, ale rózne błedy

Użytkownik Chicken edytował ten post 03.06.2010 19:25

  • +
  • -
  • 0

#4 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 03.06.2010 19:34

HeadShot_HP_2.amxx
Podaj .sma tego pluginu i dopisz debug w plugins ini koło niego czyli:
HeadShot_HP_2.amxx debug
A jak Ci ten plugin nie potrzebny to wywal...
  • +
  • -
  • 0

#5 Chicken

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • GG:
  • Lokalizacja:kajś
Offline

Napisano 03.06.2010 19:35

Powiem tak. Wrzuciłem 2 pliki amxx do plugins i 1 do scripting, czyli ten z .sma. W plugins.ini dodalem je tez tam. W amxx.cfg dodalem cvary. No i w configs--> round_sound --> mam 4-ry pliki cs_.ini , de_dus.ini , mapname i prefix-prefixmap Do cs_.ini dodałem liste moich muzyk, czyli:

; CT Sounds
"sound/misc/muza1.mp3" "CT"
"sound/misc/muza2.mp3" "CT"
"sound/misc/muza3.mp3" "CT"
"sound/misc/muza4.mp3" "CT"
"sound/misc/muza5.mp3" "CT"
"sound/misc/muza6.mp3" "CT"
"sound/misc/muza7.mp3" "CT"
"sound/misc/muza8.mp3" "CT"
"sound/misc/muza9.mp3" "CT"
"sound/misc/muza10.mp3" "CT"
"sound/misc/muza11.mp3" "CT"
"sound/misc/muza12.mp3" "CT"
"sound/misc/muza13.mp3" "CT"
"sound/misc/muza14.mp3" "CT"
"sound/misc/muza15.mp3" "CT"
"sound/misc/muza16.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/muza1.mp3" "T"
"sound/misc/muza2.mp3" "T"
"sound/misc/muza3.mp3" "T"
"sound/misc/muza4.mp3" "T"
"sound/misc/muza5.mp3" "T"
"sound/misc/muza6.mp3" "T"
"sound/misc/muza7.mp3" "T"
"sound/misc/muza8.mp3" "T"
"sound/misc/muza9.mp3" "T"
"sound/misc/muza10.mp3" "T"
"sound/misc/muza11.mp3" "T"
"sound/misc/muza12.mp3" "T"
"sound/misc/muza13.mp3" "T"
"sound/misc/muza14.mp3" "T"
"sound/misc/muza15.mp3" "T"
"sound/misc/muza16.mp3" "T"

To samo wrzuciłem do prefix i do de_dus.ini To źle??
  • +
  • -
  • 0

#6 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 03.06.2010 19:49

Nie wiem jakich pluginów używasz daj .sma tych pluginów... A czy nie powinno być tak??
"misc/muza16.mp3" "T"
Nie wiem czy to ma tak być bym musiał zobaczyć te .sma... ;)
  • +
  • -
  • 1

#7 Chicken

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • GG:
  • Lokalizacja:kajś
Offline

Napisano 03.06.2010 21:06

Nie wiem jakich pluginów używasz daj .sma tych pluginów... A czy nie powinno być tak??
"misc/muza16.mp3" "T"
Nie wiem czy to ma tak być bym musiał zobaczyć te .sma... ;)


Mi już wszystko działa, usunołem te Headshot for HP plugin i już nie crashuje ;)
  • +
  • -
  • 0

#8 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 03.06.2010 23:09

No to do ZAMKNIĘCIA? ;)
  • +
  • -
  • 0

#9 Chicken

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • GG:
  • Lokalizacja:kajś
Offline

Napisano 04.06.2010 09:29

Tak do zamknięcia i dzięki za pomoc :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych