Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z HNSPOMOCY


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 qbeq

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Krosno
Offline

Napisano 03.06.2010 17:28

Pomocy mam problem z moim serwerem hns easy block v4.02:/ :/ tutaj mam te problemy (bycmoze wystarczy jakas komeda )
1. Terrorysci maja noze :/ tzn niewidac ale moga udezac
2. Np gdy terrorysci wygraja runde przenosi ich do ct ( powinni zostawac)

proszę o pomoc .. Jesli bedzie cos potrzebne to napisze/zrobie screeny
  • +
  • -
  • 0

#2 XereS

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:160
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 03.06.2010 19:24

Jakie pluginy uzywasz do Easy Blocka ? (to moze cos poradze)
  • +
  • -
  • 0

#3 qbeq

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Krosno
Offline

Napisano 04.06.2010 08:15

Jakie pluginy uzywasz do Easy Blocka ? (to moze cos poradze)


frostnades.amxx
hidenseek.amxx ; hs only
specinfo.amxx
blockmaker_v4.02.amxx
head_splash.amxx
kz_ljs_xm_100aa_only_t.amxx

jumpstats_main.amxx
jumpstats_weird.amxx
jumpstats_ladder.amxx
jumpstats_long.amxx
jumpstats_bhop.amxx
jumpstats_count.amxx

04 czerwiec 2010 - 09:35:
ok problem z nozem w tt naprawilem, zostalo mi samo to ze zle przezuca czyli 2)
  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 04.06.2010 12:27

sprawdź czy w server.cfg masz autobalance na 0

czyli: mp_autoteambalance "0"




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych