Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Klasa DiabloMod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Frezek

    H@ FFA

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:197
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Gorzyce
Offline

Napisano 03.06.2010 15:30

Mam taki problem że ja ktoś wyjdzie i wejdzie na serva to mu klasa nie wchodzi i w ogóle na klase trzeba długo czekać. Mam 8 klas + 2 klasy dodatkowe a widziałem na innych servach po 12 klas i wszystko było ok. Bazę mam na unixstorm.pl więc powinno wszystko chodzic cacy ??
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png


#2 Krejzol

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:357
Offline

Napisano 03.06.2010 15:44

Gdzie posiadasz hosting?
  • +
  • -
  • 1

#3 XereS

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:160
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 03.06.2010 16:12

Gdzie posiadasz hosting?


Bazę mam na unixstorm.pl


Czytaj uważnie !!!



A działa ci klasa czy jak ty to napisałeś że po 8min dopiero ci działa :wstyd:
  • +
  • -
  • 0

#4 Krejzol

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:357
Offline

Napisano 03.06.2010 16:14

Człowieku hosting serwera >.>

Ja np miałem taki problem że gdy miałem serwer w francji a bazę na unixstormie i miałem 10~ klas to nie pojawiały mi się w ogóle lvl. :)
  • +
  • -
  • 0

#5 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 03.06.2010 16:32

Nie ma co mowic, ja mam tak na wilanie z tarnowskich gor, klasa dopiero po 2 minutach.
  • +
  • -
  • 0

#6 Frezek

    H@ FFA

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:197
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Gorzyce
Offline

Napisano 03.06.2010 16:46

Nie no ok teraz już wszystko ładnie działa klasa wyskakuje od razu sama :)

03 czerwiec 2010 - 19:56:
Krejzol ty się nie odzywaj oszuśćię
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png


#7 Mesh

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:268
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Lukow
Offline

Napisano 03.06.2010 20:12

ja tez mam serwer z francji i Bazę mam na unixstorm.pl i mi czyta od razu nie zdarze nawet wpisac /klasa....
poszukaj tutaj na forum nowy gracz bez klasy i dopisz do skryptu ta linijke i powinno byc elegancko




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych