Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

AMXBans 6.0 - nie mozliwa instalacja! BLAD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Daimyo

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:119
  • Lokalizacja:rzeszow
Offline

Napisano 03.06.2010 13:11

Witam

Otoz wrzucilem wszystkie pliki amxbans z folderu web do folderu AMXBANS na swoim forum, nadalem chmody 777 katalogowi INCLUDE i wszystkim katalogom WEWNATRZ INCLUDE i mam ciagle ten zalosny blad:


Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /home/demexfs/domains/friendlyservers.pl/public_html/amxbans/include/functions.inc.php on line 4


http://friendlyserve...xbans/setup.php
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 03.06.2010 13:15

edytowałeś ten plik "/home/demexfs/domains/friendlyservers.pl/public_html/amxbans/include/functions.inc.php" ?
wrzuć go ponownie i jak nie pomoże to daj do załącznika, się sprawdzi.
  • +
  • -
  • 0

#3 Daimyo

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:119
  • Lokalizacja:rzeszow
Offline

Napisano 03.06.2010 13:18

nie edytowalem, usunolem go nawet, wrzucilem podownie, dalej nic, usunolem amxbans, wrzucilem jeszcze raz, dalej nic...

//edit
cos sie nie dodal zalacznik, http://www.speedysha...nctions.inc.php

Użytkownik Daimyo edytował ten post 03.06.2010 13:20

  • +
  • -
  • 0

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 03.06.2010 15:33

usuń go i wrzuć załacznik
  • +
  • -
  • 0

#5 ProMil

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 73
Pomocny

  • Postów:186
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 03.06.2010 17:20

Witam

Otoz wrzucilem wszystkie pliki amxbans z folderu web do folderu AMXBANS na swoim forum, nadalem chmody 777 katalogowi INCLUDE i wszystkim katalogom WEWNATRZ INCLUDE i mam ciagle ten zalosny blad:


Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /home/demexfs/domains/friendlyservers.pl/public_html/amxbans/include/functions.inc.php on line 4


http://friendlyserve...xbans/setup.php

Weź nadaj chmody też wszystkim plikom w include!!
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 03.06.2010 17:42

Daimyo, powiedz w ogóle co ty masz za hosting...
  • +
  • -
  • 0

#7 Daimyo

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:119
  • Lokalizacja:rzeszow
Offline

Napisano 03.06.2010 18:10

HostSol.pl - domena wykupiona, hosting dziala i nigdy nie mialem z nim ZADNYCH problemow, php5
  • +
  • -
  • 0

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 03.06.2010 19:28

To nie wiem. Spróbuj może zamienić:
function validate_value($value,$type='name',&$msg="",$minsize=1,$maxsize=31,$prefixlang="") {
na:
function validate_value($value,$type,&$msg,$minsize,$maxsize,$prefixlang) {
Chociaż to nielogiczne bo deklaracja jest prawidłowa i wszystkim działało.
  • +
  • -
  • 1

#9 Daimyo

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:119
  • Lokalizacja:rzeszow
Offline

Napisano 03.06.2010 19:48

Pavulon - koxx ;o dziala, tylko powiedz mi czy nic sie nie pokreci przez to w przyszlosci?

oczywiscie repucik idzie

03 czerwiec 2010 - 19:52:
Double posta chyba nie zrobi

otoz wiem jak rozwiazac problem, otoz popatrzylem do swojego directowego adma i tam mialem ustawione PHP na wersje 4.... zmienilem na 5 i dziala ze starym plikiem prawidlowo ;D

ale dziekuje za zaangazowanie
  • +
  • -
  • 0

#10 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 03.06.2010 21:14

No i właśnie dlatego mówiłem że to niemożliwe że nie działa i że kod dobry. Mogłeś wcześniej chociaż nie pisać że to php5 :P
  • +
  • -
  • 0

#11 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7170
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 03.06.2010 21:14

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Problem rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych