Jakie to są np niedogodności prócz mikrofonu ? Nic większego nie zauważyłem do tej pory

P.S już jest hg83 dla cstrike więc można zrobić update

http://www.amxmodx.org/snapshots.php
Użytkownik Makale edytował ten post 04.04.2013 21:40
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 04.04.2013 21:39
Użytkownik Makale edytował ten post 04.04.2013 21:40
Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.
Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !
Zapraszam !
Napisano 04.04.2013 22:16
Moja
sygnatura
ma
aż
sześć
linii.
Napisano 07.04.2013 00:26
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Napisano 15.07.2014 19:44
Mam pytanko na czym się różni Linux od Windows
Robię serwery CodMod od 101lvl do 100001lvl.
Robię też serwery BF2 32odznaki.
Napisano 15.07.2014 19:53
1)Windows jest systemem płatnym, a Linux jest na licencji Open Source.
2)Linux jest system łatwym do zmodyfikowania(pliki systemowe można edytować przy użyciu zwykłego edytora tekstu)
3)Linux jest stabilniejszy od Windowsa
4)Linux jest bezpieczniejszy od Windowsa(na Linuxa istnieje o wiele mniej wirusów i innych szkodników)
LoL, 500 postów ;D
Napisano 15.07.2014 23:26
Generalnie tak, ale są płatne systemy oparte o jądro Linuksa.1)Windows jest systemem płatnym, a Linux jest na licencji Open Source.
Sam Linux nie jest taki łatwy do modyfikacji, bo Linux to właściwie tylko jądro, dopiero aplikacje (które są dołączane razem z systemem, tworząc dystrybucję Linuksa) są łatwe w modyfikacji i praktycznie każdą z nich można z powodzeniem wymienić na inną, dzięki czemu kluczowe funkcje systemu mogą być realizowane w różny sposób i być naprawdę konfigurowalne.2)Linux jest system łatwym do zmodyfikowania(pliki systemowe można edytować przy użyciu zwykłego edytora tekstu)
Bzdura3)Linux jest stabilniejszy od Windowsa
Również bzdura! O ile Linux dla desktopów faktycznie jest dużo bezpieczniejszy od odpowiadającego mu Windowsa, o tyle w zastosowaniach serwerowych już nie jest tak kolorowo. Istnieje mnóstwo exploitów, bugów, dziur i innych tałatajstw na Linuksa, a ściślej na programy, których on używa. Kluczową kwestią jest tu popularność, gdy coś jest popularniejsze, więcej ludzi próbuje to hackować4)Linux jest bezpieczniejszy od Windowsa(na Linuxa istnieje o wiele mniej wirusów i innych szkodników)
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Napisano 16.07.2014 02:27
Popularny
stabilnych Windowsowych
Napisano 10.12.2015 21:38
Wgrałem ale nie czyta mi adminów z pukawki
Napisano 14.01.2016 02:10
Dzięki
Napisano 28.11.2016 08:55
Przyda się, + ode mnie!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych