Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

instalacja


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 krily

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:290
  • Lokalizacja:da
Offline

Napisano 02.06.2010 17:33

wie moze ktos czemu wyskakuje mi przy instalacji amxbans 5.1 choc te pliki znajduja sie w podanej w screenie lokalizacji

Załączone miniatury

  • ban.JPG

Użytkownik krily edytował ten post 02.06.2010 17:40


#2 bartez119

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.06.2010 18:10

wie moze ktos czemu wyskakuje mi przy instalacji amxbans 5.1 choc te pliki znajduja sie w podanej w screenie lokalizacji

Ustaw chmody tym plikom na 777
Jak nie wiesz jak je zmieniac to wejdz tu:Ustawianie chmodów
  • +
  • -
  • 0

#3 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 02.06.2010 18:12

Gdyby się tam znajdowały to by error'u nie było :) Sprawdź poprawność ścieżek podanych w pliku include/config.inc.php
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#4 bartez119

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.06.2010 18:15

Gdyby się tam znajdowały to by error'u nie było :) Sprawdź poprawność ścieżek podanych w pliku include/config.inc.php

Ja miałem podobny błąd tyle że na innym skrypcie. Ustawiłem chmody, i wyskoczył inny błąd :D. U mnie przynajmniej ustwaienie chmodów coś dało. Usuń wszystko z FTP i wrzuć od nowa. Jeżeli dalej ten błąd będzie to ściągnij inną wersję, być może ta jest uszkodzona.
  • +
  • -
  • 0

#5 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.06.2010 19:43

kiedy nauczycie się nie ściągać TC/obsługiwać TC

jeden i ten sam błąd po raz n-ty.

wszystkie litery w nazwach plików zostały zamienione na małe litery a co za tym idzie nie ma pliku "smarty/Smarty.class.php" a jest "smarty/smarty.class.php"
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych