Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

Unlimited Money - nieograniczona kasa


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Libre

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 107
Zaawansowany

  • Postów:70
  • GG:
  • Lokalizacja:Poniec
Offline

Napisano 17.02.2008 11:25

Jest to plugin który daje nam full kasy (nieograniczona suma)

Instalacja tak jak w zwykłym, standardowym pluginie...

Pozdro

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 3

#2 Dr.Ecter

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • GG:
Offline

Napisano 21.02.2008 09:50

To jest super!!!Dzieks. :yea: :)
  • +
  • -
  • 0

#3 Brodziu

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:37
  • GG:
  • Lokalizacja:Starachowice
Offline

Napisano 20.06.2008 14:39

Przyda się dobra robota
  • +
  • -
  • 0

#4 silversurfer

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:209
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 22.06.2008 01:24

Libre, Mógłbyś podkreślić też, że ten plugin "powtórnie" rozłącza gracza gdy on zmienia mape :)
  • +
  • -
  • 0

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 28.07.2008 18:09

może ktoś przypomnieć komendy?
  • +
  • -
  • 0

#6 eXine

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:127
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 28.07.2008 20:58

register_concmd("amx_setmoney", "find_money_target",ADMIN_LEVEL_A, "{@team, #userid, or name(can be partial)} <ammount>")
proszę
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 28.07.2008 21:34

to jest ile ustawic?
bo ja chcialem dac. np amx_setmoney mafia 160000 ;]
  • +
  • -
  • 0

#8 eXine

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:127
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 29.07.2008 12:21

Heh nie idzie ;] Max 16000 przeciez (tez bym chcial 160000 ale niestety :P)
  • +
  • -
  • 0

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 29.07.2008 12:26

Heh nie idzie ;] Max 16000 przeciez (tez bym chcial 160000 ale niestety


no jak nie :D

cvar

amx_maxmoney "99999"


czyli moge miec 99999$

tą komendą co podales amx_setmoney Mafia 99999

lecz plugins jest okrutny przez niego nie da sie kupic w war3ft (shopmenu2) kreta i kameleon-a ;/ reszta OK
  • +
  • -
  • 0

#10 supra36

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:26
  • GG:
  • Lokalizacja:Dust2 - Ulica Skośna
Offline

Napisano 31.07.2008 22:06

Libre Fajny plugin ! Przyda sie na 4Fun :) Zresztą na mój serwer także ^D^
  • +
  • -
  • 0

#11 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.08.2008 02:36

Zna ktos sposób zeby plugin działał dobrze z war3ft? bo nie da sie przez to kupic kreta lub kameleona w modzie. "Nie stać cie" napis...
  • +
  • -
  • 0

#12 Michal2589

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:4
Offline

Napisano 23.04.2009 21:38

ale to mozna wiecej kasy niz 99999?????????/
  • +
  • -
  • 0

#13 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 24.04.2009 02:26

ta mozna milion 500 100 900..... omg

only tyle ile sie da max 999999
  • +
  • -
  • 0

#14 Rubasze

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:294
  • Lokalizacja:config / plugins.ini
Offline

Napisano 24.04.2009 13:07

Zal pluginu :zly: Nie wiem co wam tu sie podoba :?

#15 Tioxxx1

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:58
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 15.11.2009 18:00

Dzięki.Super Plugin ;)
  • +
  • -
  • 0

#16 Gregcs

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Lokalizacja:Andrychów
Offline

Napisano 15.11.2009 18:06

Ale Ciekawe, mieć cały czas full kasy.
Taka gra to nie gra ;/.
Zgadzam sie z Rubasze, Żal Pluginu.
Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#17 4motion

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 24.04.2015 18:25

plugin fajny i nada sie do mojego zombie escape, na zwylky serwer bez sensu dla /sklep na zomie escape nie zarabia sie tak kasy jak na normal 


  • +
  • -
  • 0

#18 Z!3L0ny

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 168
Profesjonalista

  • Postów:494
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 24.04.2015 18:28

plugin fajny i nada sie do mojego zombie escape, na zwylky serwer bez sensu dla /sklep na zomie escape nie zarabia sie tak kasy jak na normal 

Odkop po 5latach prawie 6 niezle skad to znalazles xD


  • +
  • -
  • 0

#19 4motion

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 25.04.2015 20:29

 

plugin fajny i nada sie do mojego zombie escape, na zwylky serwer bez sensu dla /sklep na zomie escape nie zarabia sie tak kasy jak na normal 

Odkop po 5latach prawie 6 niezle skad to znalazles xD

 

google znajdzie wszystko :) 


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych