Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cod mod problemik


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 maxnet10

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 29.05.2010 11:51

Witam mam problem z tym modem poniewaz po wpisaniu /klasa nie otwiera sie menu wyboru klas ;/
  • +
  • -
  • 0

#2 QTM. Peyote

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 997
Master

  • Postów:330
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.05.2010 12:48

Upewnij się, czy masz właczone wszystkie wymagane moduły.
  • +
  • -
  • 0

#3 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.05.2010 12:51

Odblokowałeś sobie moduły ??

#4 maxnet10

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 29.05.2010 12:55

upewnialem kilka razy i nic ;/

mysql
sqlite
fun
engine
fakemeta
cstrike
csx
hamsandwich
;geoip
;sockets
;regex
nvault


a tu logi

L 05/29/2010 - 12:22:34: Start of error session.
L 05/29/2010 - 12:22:34: Info (map "cs_office") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100529.log")
L 05/29/2010 - 12:22:34: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:22:34: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:22:34: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:22:39: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:22:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:22:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:22:47: Start of error session.
L 05/29/2010 - 12:22:47: Info (map "cs_backalley") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100529.log")
L 05/29/2010 - 12:22:47: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:22:47: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:22:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:22:49: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:22:49: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:22:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:22:55: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:22:55: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:22:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:41:08: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:41:08: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:41:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:41:24: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:41:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:41:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:41:35: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:41:35: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:41:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:42:09: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:42:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:42:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:44:24: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:44:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:44:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:46:09: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:46:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:46:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:46:24: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:46:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:46:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:47:52: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:47:52: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:47:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:48:14: Start of error session.
L 05/29/2010 - 12:48:14: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100529.log")
L 05/29/2010 - 12:48:14: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:48:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:48:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:48:26: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:48:26: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:48:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:48:36: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:48:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:48:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:48:44: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:48:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:48:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:48:53: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:48:53: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:48:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:49:45: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:49:45: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:49:45: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:49:45: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:49:45: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:49:45: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:50:44: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:50:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_set") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:50:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:50:49: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:50:49: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:50:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/29/2010 - 12:50:49: [nVault] Invalid vault id: -1

L 05/29/2010 - 12:50:49: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "nvault_get") - debug not enabled!
L 05/29/2010 - 12:50:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


Użytkownik maxnet10 edytował ten post 29.05.2010 12:59

  • +
  • -
  • 0

#5 QTM. Peyote

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 997
Master

  • Postów:330
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.05.2010 13:19

Zmieniałeś coś w kodzie?
  • +
  • -
  • 0

#6 maxnet10

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 29.05.2010 18:39

nie zmienialem to jest prosto z neta sciagniete ;/
  • +
  • -
  • 0

#7 Lyons

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:375
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 29.05.2010 18:59

a jaka masz wersje amxx??

29 maj 2010 - 19:00:
i pokaz plugin.ini

#8 maxnet10

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 29.05.2010 19:01

masz plugins.ini

; AMX Mod X plugins

; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)

; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
adminhelp.amxx ; help command for admin console commands
adminslots.amxx ; slot reservation
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management

; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
pluginmenu.amxx ; Menus for commands/cvars organized by plugin

; Chat / Messages
adminchat.amxx ; console chat commands
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message
imessage.amxx ; displays information messages
adminvote.amxx ; vote commands

; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
mapchooser.amxx ; allows to vote for next map
timeleft.amxx ; displays time left on map

; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands

; Counter-Strike
;restmenu.amxx ; restrict weapons menu
statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)

; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer

; Custom - Add 3rd party plugins here

QTM_CodMod.amxx


a wersje chyba najnowsza czysty pack z nice shoot wiec raczej najnowsza instaluja
  • +
  • -
  • 0

#9 Lyons

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:375
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 29.05.2010 19:15

wszystko jest ok!
wez spróbuj zrobic reinstal modu

#10 maxnet10

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 29.05.2010 19:41

zrobilem reinstal i nadal to samo....


macie ip i sami zobaczcie ; / 91.199.22.61:27063

Użytkownik maxnet10 edytował ten post 29.05.2010 19:52

  • +
  • -
  • 0

#11 Lyons

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:375
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 29.05.2010 20:13

Chodz rozwiazemy problem przez GG bedzie szybciej.
GG:2343702

#12 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 29.05.2010 20:34

Upewnij się, czy masz właczone wszystkie wymagane moduły.



w 1.81 i wiekszych same sie dostosowuja

co do bledu to najprawdopodobniej plugin nie ma dostepu do pliku Vault i nvault_open zwraca -1 spróbuj nadac chmody 777 na katalog data oraz data/vault
  • +
  • -
  • 0
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#13 maxnet10

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 29.05.2010 20:40

ok to zadzialalo dzięki
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych