Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dproto 0.48


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 28.05.2010 21:36

Witam, mam problem z dproto i gametrackerem. W poprzednich wersjach dproto poprawnie okreslal graczy i nie bylo problemu ze rzeczywisty uzytkownik w statusie w hlsw byl oznaczony jako bot.
Teraz mam takie problemy ze nieraz 1/3 serwera ma flage bot mimo tego ze botami nie jest.
Przez to moje wykresy i ranking w gametrackerze sa fatalne. W tym momencie mam pelne trzy serwery a jeden jest wyswietlany jako 14/20 drugi jako 12/17.

Użytkownik ZiuTeK edytował ten post 28.05.2010 21:38

  • +
  • -
  • 0

#2 .::PhaNtoMaS::.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 42
Pomocny

  • Postów:168
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 28.05.2010 21:56

Ja się dołączam do pytania też bo czasem też taki problem mam ( tzn. mam online 14 osób a pisze 4(14)/20 i każdy patrzy na 4.. ), jedyny mój sposób to odinstalować dproto.. ;/
  • +
  • -
  • 0

#3 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 28.05.2010 22:52

phantomas a nie masz czasem tych serwerow na Wilanie ? Bo u mnie na ich serwerach takie cos widze a na innych nie jestem pewien (bo to nie jest aktualizowane w czasie rzeczywistym) ale chyba nie ma takiego problemu.
  • +
  • -
  • 0

#4 .::PhaNtoMaS::.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 42
Pomocny

  • Postów:168
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 28.05.2010 23:01

Właśnie ! Tylko na wilanie się tak dzieje... czasem
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych