Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z amxbans 6


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 siecnbdmce

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 28.05.2010 15:19

Mam dziwny problem z amxbansem 6 przy instalacji go na www dochodze dotworzenia konta admina wypełniam danymi i nie moge kliknąć dalej a jak kilkam sprawdz to resetują sie pola i dalej nic nie ruszy.
proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 28.05.2010 18:35

Musisz wpisać wiecej niz 4 znaki

28 maj 2010 - 19:36:
sprawdz czy dobrze wgrałeś pliki. Najlepiej wgraj na nowo
  • +
  • -
  • 0

#3 siecnbdmce

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 29.05.2010 14:12

Problem jest w tym że wgrywałem amxbansy 6 pare razy dałem chmody i wszystkie dane maja znacznie wiecej znakow niz minimalne
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych