Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z banem, nie kicka z serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 zwireklama

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.05.2010 17:34

Witam, mam problem z banem gdyż gdy go nakładam nie kicka gracza z serwera a ban dziala, bo jak wyjdzie to już nie może wbić. Na serwerze mam zainstalowane amxbans i amx_ssban i te dwa pluginy działają tak samo nie kickaja ?? Co mam zrobić ??

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 21.05.2010 17:49

Wyłącz SS_BAN przetestuj + zarzuć logi z logs ;]

#3 zwireklama

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.05.2010 18:12

Wyłącz SS_BAN przetestuj + zarzuć logi z logs ;]

Tak zrobiłem wyłączyłem ss_ban ale dalej to samo nie kicka z serwera, jak wyszedłem i chciałem wejść to ban jest
Oto logi nie jestem pewien czy dałem dobre :

Załączone pliki

  • Załączony plik  logs.txt   2,48 KB  52 Ilość pobrań


#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 21.05.2010 18:16

Spróbuj wyłączyć te dwa pluginy co wymieniłeś i przetestować

#5 zwireklama

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.05.2010 18:26

Spróbuj wyłączyć te dwa pluginy co wymieniłeś i przetestować

Gdy wyłączyłem amx_bans działa poprawnie kicka. Może ten plugin jest zły jak byś miał jakiś sprawdzony to podaj

#6 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 21.05.2010 18:52

AmxBans - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Extreme Ban Config - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

#7 zwireklama

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.05.2010 19:30

AmxBans - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Extreme Ban Config - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Dalej nie kicka. Da sie jakoś dopisać np. do amx.cfg żeby po 10sec kicklo ??

Użytkownik zwireklama edytował ten post 21.05.2010 19:31





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych