CODMw na Zabijace
archiceuses
18.05.2010
Witam mam taki problem, wgrałem przez ftp paczke cod:mw mod i wszystko wgrałem poprawnie, lecz serwer się nie odpala, korzystam z hosta zabijaka, co robic?
archiceuses
18.05.2010
a jak sprawdzic informacje w konsoli serwera, skoro nie moge uruchomic serwera ;D?

hardbot
18.05.2010
To widocznie problem od Hosta napisz do administracji o to Dlaczego twój serwer nie można Odpalić
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
archiceuses
18.05.2010
Na zabijace jest tak ze jak jeden plik niechodzi, to caly serwer przestaje działac.. ehh

mgr inż. Pavulon
18.05.2010
Nie wiem jak jest u ciebie, ale ostatnio jak miałem dostęp do panela (w tserwery) to był dostęp do konsoli i wyświetlały się tam wszystkie informacje podczas uruchamiania serwera, a do czasu jego zawieszenia czy zrestartowania zawsze jakieś informacje są wyświetlane.
Portek
18.05.2010
Za takie coś mam ochotę zwyczajnie Ci przyłożyć... Najlepiej, nie ma na co zgonić, zgoń na firmę, mimo że 3/4 z nich ma w regulaminie klauzule że nie odpowiada ze błędną instalacje pluginów, modów etc. a dostarczają tylko czyste serwery, które każdy przerabia na własną rękę.To widocznie problem od Hosta napisz do administracji o to Dlaczego twój serwer nie można Odpalić
A gdzie indziej jest inaczej?Na zabijace jest tak ze jak jeden plik niechodzi, to caly serwer przestaje działac.. ehh

Skoro nie ma konsoli, to: -dev -condebug do parametrów startowych, odpalasz serwer i sprawdzasz plik cstrike/qconsole.log.