←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

CODMw na Zabijace

Zablokowany

• +
  • -
archiceuses - zdjęcie archiceuses 18.05.2010

Witam mam taki problem, wgrałem przez ftp paczke cod:mw mod i wszystko wgrałem poprawnie, lecz serwer się nie odpala, korzystam z hosta zabijaka, co robic?
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 18.05.2010

może sprawdzić logi i informacje w konsoli serwera ?
Odpowiedz

• +
  • -

a jak sprawdzic informacje w konsoli serwera, skoro nie moge uruchomic serwera ;D? :ganja:
Odpowiedz

hardbot - zdjęcie hardbot 18.05.2010

To widocznie problem od Hosta napisz do administracji o to Dlaczego twój serwer nie można Odpalić :]
Odpowiedz

• +
  • -

Na zabijace jest tak ze jak jeden plik niechodzi, to caly serwer przestaje działac.. ehh :/
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 18.05.2010

Nie wiem jak jest u ciebie, ale ostatnio jak miałem dostęp do panela (w tserwery) to był dostęp do konsoli i wyświetlały się tam wszystkie informacje podczas uruchamiania serwera, a do czasu jego zawieszenia czy zrestartowania zawsze jakieś informacje są wyświetlane.
Odpowiedz

• +
  • -
Portek - zdjęcie Portek 18.05.2010

To widocznie problem od Hosta napisz do administracji o to Dlaczego twój serwer nie można Odpalić :]

Za takie coś mam ochotę zwyczajnie Ci przyłożyć... Najlepiej, nie ma na co zgonić, zgoń na firmę, mimo że 3/4 z nich ma w regulaminie klauzule że nie odpowiada ze błędną instalacje pluginów, modów etc. a dostarczają tylko czyste serwery, które każdy przerabia na własną rękę.

Na zabijace jest tak ze jak jeden plik niechodzi, to caly serwer przestaje działac.. ehh :/

A gdzie indziej jest inaczej? :mur:

Skoro nie ma konsoli, to: -dev -condebug do parametrów startowych, odpalasz serwer i sprawdzasz plik cstrike/qconsole.log.
Odpowiedz
Zablokowany