Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nowa klasa nie daje lvl ;/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 bogery15

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:202
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.05.2010 06:30

Elo mam problem z nowa klasa, zrobilem nowa klase , zresetowałem lvl
i teraz jest tak klase mam, ma 0 lvl, wchodze na nia to pisze mi na dole ze ma 1lvl, umiejetnosci all dzialaja, ladowanie na nozu itd
ale za zabicie ani za nic expa nie daje ;/
Jezeli trzeba moge calego diablo zarzucic

#2 Prowok@tor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Nieznana
Offline

Napisano 18.05.2010 06:36

Jak juz zresetowałeś lvl to usuń cala tabele w bazie danych bo to prawdopodobnie wina sql :)
Jak nie pomoże to coś zle zrobiłeś podczas dodawania nowej klasy
  • +
  • -
  • 1

#3 bogery15

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:202
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.05.2010 07:09

wyczyscilem tabele, ale dalej nie daje lvl, zarzuce zaraz mojego diablo tobie na pw lookni jak mozesz p

#4 Prowok@tor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Nieznana
Offline

Napisano 18.05.2010 07:40

Nie zmieniles 2 razy
new lx[10]
na
new lx[11]
I 3 razy
for(new i=1;i<10;i++)
na
for(new i=1;i<11;i++)
zmien zresetuj lvl i zobacz czy bedzie dzialac
  • +
  • -
  • 0

#5 bogery15

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:202
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.05.2010 07:46

teraz musze reset robic?

#6 Prowok@tor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Nieznana
Offline

Napisano 18.05.2010 07:47

no zrób i zobacz czy dziala
  • +
  • -
  • 0

#7 bogery15

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:202
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.05.2010 07:51

nie działa ;/

#8 Prowok@tor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Nieznana
Offline

Napisano 18.05.2010 07:59

to niestety ale ja nie wiem i w tym ci nie pomogę :) "nie mam pojęcia"
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych