Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ninja naswietlenie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Joke

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:142
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 16.05.2010 18:43

Wersja amxx'a: Najnowsza 1.8.1
DiabloMod: Najnowszy 5.9l
Opis problemu:
Mam taki problemik że po wgraniu fixów naświetlenie latarką znika dopiero po zmianie broni przez ninje. Widziałem inny temat ale tam sprawy zostały załatwione na pw. Jeśli ktoś chciałby mi pomóc a potrzebowałby mojego sma to wyślę na pw ;) Pozdrawiam


@ Poprawka. Ściągnąłem oryginalny dbmod_5.9l i taki sam problem z naswietlaniem ;/

Użytkownik Joke edytował ten post 16.05.2010 19:06

  • +
  • -
  • 0

#2 Joke

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:142
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 17.05.2010 19:05

bo tak jest, ja bynajmniej tak mam,


Po co się wypowiadasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia? Czy ja napisałem w temacie "zgłaszać się kto ma tak samo"? Nie bardzo, nadal proszę o pomoc :D
  • +
  • -
  • 0

#3 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 19.05.2010 21:38

Ja tez tak mialem raz po wgraniu fixow ale pozniej jeszcze raz na nowym sma je wgrywalem i juz wszystko bylo ok.
Raz tez tak mialem gdy testowalem plugin gdy na serwrze mialem wgrane pluginy takie jak knife-mod lub cos co ustawia rengering graczy czyli spawn_protection lub chyba jeszcze amx_super.
  • +
  • -
  • 0

#4 Joke

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:142
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 19.05.2010 22:21

Wyłączyłem wszystkie pluginy , wgrałem oryginalny mod i to samo ;]


@

hmmm a moze dodaj takie cos ze co jakis czas na ninji przeklada bron? Np co 10sek?


takie rozwiązanie mnie nie satysfakcjonuje, poza tym na pewno by to także przeszkadzało ..

Użytkownik Joke edytował ten post 20.05.2010 17:26

  • +
  • -
  • 0

#5 bogery15

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:202
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.05.2010 03:22

hmmm a moze dodaj takie cos ze co jakis czas na ninji przeklada bron? Np co 10sek?

#6 Joke

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:142
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 22.05.2010 17:54

No nic widze że nikt nie ma pomysłu co może być źle, no to na partyzanta i zmiana broni na ostatnio używaną gdy naświetlenie powinno zniknąć, kod niżej jeśli ktoś by chciał

public un_rander(task_id)
{
new id = task_id - TASK_FLASH_LIGHT
if(is_user_connected(id)) set_renderchange(id)
Display_Icon(id,0,"dmg_bio",255,0,0)
client_cmd(id, "lastinv")
}

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych