Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

FastDL - Raz działa raz nie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ReSe

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:Gdansk
Offline

Napisano 16.05.2010 16:25

A więc problem polega na tym, że mam już FastDL (darmowy) od friko.pl no i jeżeli zmieniam mapę i zaczyna mi ściągać nową mapę to fastdl działa. Ściągam szybciutko. Jeżeli jednak mapa jest zmieniona na niestandardową której nie mam i wejdę dopiero na serwer lub wyjde i wejde podczas ściągania to ściąga z serwera a nie fastdl. Czyli nawet parę minut. Jak temu zaradzić? Co do dodania w server.cfg chyba wszystko dobrze. Może plugin pod amxx precache.amxx psuje? Potrzebny aby wad ściągało graczom.


W server.cfg mam coś takiego:
sv_downloadurl "http://resefastdownl....za.pl/cstrike"  
sv_allowdownload 1 // pozwalaj na download, 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_allowupload 1 // pozwalaj na upload (np loga), 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_send_logos 1 //pozwalaj na wysylanie logo graczy (sprej na sciane)
sv_send_resources 1 // pozwalaj na dowload listy wymaganych plikow aby grac na mapie, 1 - tak (standard), 0 - nie


#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 16.05.2010 16:40

Jeżeli przerwiesz ściąganie z fastdl to już tak jest że po tym zaczyna pobierać normalnie.
Chyba trzeba po tym CS'a uruchomić ponownie.
  • +
  • -
  • 0

#3 ReSe

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:Gdansk
Offline

Napisano 16.05.2010 19:00

Czyli ze strony serwera nie jest to błąd?

#4 Osiedlowy Koks

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 17.05.2010 08:56

A restartowałeś serwer po tym jak dopisałeś ?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#5 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 17.05.2010 10:39

Bierzesz sobie resniesz serwer i powinno śmigać pS: Cs'a po tym sobie offni tak jak napisał Pavulon ;]




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych