Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z każdym rodzajem sxe.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 morfi255

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 06.09.2008 13:22

Mam problem z każdym rodzajem sxe, gdy włączam program później cs'a (przez hl.exe) łącze się z serwerem i gdy chce wybrać team, cs się wyłącza.



Firewall off
AntiVirus off
Zapora off
Mam SP2

Próbowałem z różnymi patchami: 19, 21, 23, ale nie pomogło.

Oto mój log mi się wydaje, że wszystko w porządku.

2008/09/06 11:36:45 -
2008/09/06 11:36:45 - sXe Injected starting...
2008/09/06 11:36:45 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 2)
2008/09/06 11:36:45 - version: 6.6
2008/09/06 11:36:45 - open [77C1F566]
2008/09/06 11:36:46 - Starting Device Driver
2008/09/06 11:36:46 - service [C]
2008/09/06 11:36:46 - Open manager OK
2008/09/06 11:36:47 - Create Service OK
2008/09/06 11:36:48 - Start Service OK
2008/09/06 11:36:48 - [35][7C90D7D2]
2008/09/06 11:36:48 - [32][7C90D793]
2008/09/06 11:36:48 - [115][7C90EA32]
2008/09/06 11:36:48 - [74][7C90DCFD]
2008/09/06 11:36:48 - [AD][7C90E1AA]
2008/09/06 11:36:48 - [7A][7C90DD7B]
2008/09/06 11:36:48 - [D5][7C90E4F2]
2008/09/06 11:36:48 - [89][7C90DEB6]
2008/09/06 11:36:48 - [FE][7C90E84F]
2008/09/06 11:36:48 - [BA][7C90E2BB]
2008/09/06 11:36:48 - [102][7C90E8A3]
2008/09/06 11:36:50 - Waiting for game...
2008/09/06 11:37:59 - Proceso [explorer.EXE](1964) injecting on PID (708) -> (ALLOW)[1]
2008/09/06 11:38:00 - Intercepting game... [708][hl.exe]
2008/09/06 11:38:00 - open [77C1F566]
2008/09/06 11:38:01 - Injecting: [C]
2008/09/06 11:38:13 - Injected OK
2008/09/06 11:41:33 - Proceso [explorer.EXE](1964) injecting on PID (3236) -> (ALLOW)[1]
2008/09/06 11:41:33 - Intercepting game... [3236][hl.exe]
2008/09/06 11:41:33 - open [77C1F566]
2008/09/06 11:41:34 - Injecting: [C]
2008/09/06 11:41:38 - Injected OK




Proszę o szybką jak i możliwą pomoc. Dziękuję.
  • +
  • -
  • 0

#2 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 06.09.2008 20:55

pokaż drugie logi te które znajdują się w folderze z grą, bo z tego nic nie wynika :P

#3 morfi255

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 08.09.2008 15:23

2008/09/08 14:17:18 -
2008/09/08 14:17:18 - ------------------
2008/09/08 14:17:18 - sXe-I dll starting
2008/09/08 14:17:18 - version: 6.6
2008/09/08 14:17:20 - **** Hooked
2008/09/08 14:17:20 - **** Message [0]
2008/09/08 14:17:20 - **** Alias Offline
2008/09/08 14:17:20 - **** Backup ready
2008/09/08 14:17:20 - **** Open success
2008/09/08 14:17:20 - **** ControlTime [2462858]
2008/09/08 14:17:20 - **** Link ready
2008/09/08 14:17:20 - **** Listen server Offline
2008/09/08 14:17:20 - **** GL Command Offline
2008/09/08 14:17:20 - **** Finish [740]
2008/09/08 14:18:57 - Control-code time-out
2008/09/08 14:18:57 - ERROR(1006) - Altered system
2008/09/08 14:19:01 - sXe-I dll closing
  • +
  • -
  • 0

#4 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 09.09.2008 00:10

2008/09/08 14:18:57 - ERROR(1006) - Altered system

To jest błąd, który mówi że: Wolumin dla plików został zewnętrznie zmieniony w taki sposób, że otwarty plik nie jest już prawidłowy.

Jak coś mieszałeś przy sXe to je zainstaluj na nowo.
  • +
  • -
  • 0

#5 deryl

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:4
Offline

Napisano 10.09.2008 08:46

Moze to jakos naprowadzi?
http://www.cs-sxe.co... ... 23971.html

A to z rosyjskiej strony :D
http://translate.goo... ... /index/0-5

w skrocie (wolne tlumaczenie :D )
1. Sprawdz czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki video.
2. Odpal Rootkit Unhooker (poszukaj na googlach ;) )

3. Ostatecznie reinstall systemu.
  • +
  • -
  • 0

#6 morfi255

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 10.09.2008 20:36

Co w tym Rootkit Unhooker zrobić ?
  • +
  • -
  • 0

#7 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 11.09.2008 16:10

morfi255, Na GG mi pisałeś o tym :-)
Ten program pokazuje Ci WSZYSTKIE procesy działające w Twoim kompie.
W Windowsie Ctrl + Alt + Delete nie pokazuje wszystkich.

Może masz tam podejrzane procesy, które mogą blokować sXe (virusy, itp.)
Jeśli masz karte ATI/AMD to sterowników szukaj na www.amd.com
Jesli nvidie to na www.nvidia.com
  • +
  • -
  • 0

#8 morfi255

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 21.09.2008 19:29

Problem rozwiązany, wystarczyło dokupić kości RAM, ale dziękuję za chęci.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych